| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-30 21:34:23 mam problem..do mojego nowego fona nokia nie przewidziala uchwytu..dlatego moj obecny zestaw glosnomowiacy cark- 126 starcil dla mnie racje bytu..ale uzywa go moj ojciec..dlatego musze sobie upgrade'owac na ck-7w..eh nie bede was meczyl oznaczeniami.. z grubsza chodzi o to ze zestawy sa identyczne roznia sie tylko centralka i tym ze ten nowy bedzie mial BT..zmiana polega na tym ze kupuje nowy zestaw podmieniam centralke ewentualnie kabel..i mam wtedy do sprzedania de facto nowy (centralka nie jest czyms co podlega zuzyciu) zestaw glosnomowiacy do nokii..nie chce mi sie poki co pchac tego na allegro..wolalbym sprzedac jakiemus klubowiczowi z wawy...moge to rowniez zamontowac..jedyne co byloby nabywcy potrzebne to odpowiedni uchwyt specyficzny dla okreslonego telefonu..do kupienia chocby na allegro..jeszcze najwazniejsza rzecz cena ..taki nowy zestaw w sklepie to jakies 400zl..tyle ze praktycznie sie tego nie sprzedaje..mozna czasem dorwac na allegro..ale ponizej 200zl to jeszcze nie widzialem..ja jestem sklonny jesli bylby ktos z wawy puscic to za 100zl (tak jak mowie do tego kosztu nalezy sie liczyc z kosztem zakupu uchwytu..koszt uchwytu to od 30 do 150zl w zaleznosci od modelu telefonu..oczywiscie jakby ktos poszedl do sklepu i chcial kupic nowy to rozniez musialby dokupic uchwyt bo uchwyt nie jest czescia zestawu) takze jesli ktos rozwaza taka opcje i ma kompatybilna nokie to jestem sklonny do dyskusji (ale nie o cenie uwazam ze moja cena jest conajmniej dobra )
pozyteczne linki dla zainteresowanych: zestawy nokia lista zestawow nokii..jest tam tez cark126 ktory oferuje..lista kompatybilnych aparatow jest niepelna..zestaw obsluguje praktycznie kazdy telefon ze zlaczem pop-port..chocby nokie 6230/6230i uchwyty nokia hmm..po prostu jesli ktos bedzie mial jakiekolwiek pytania to z checia odpowiem i chyba nikt kto mial okazje uzywac dobrego zestawu glosnomowiacego w samochodzie nie powie ze jest to tylko zbedny bajer
jak nie znajde kupca tutaj..to bede sie meczyl dalej ze sluchawka BT ktora jednak jest dosc meczaca |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-30 21:40:57 wqrza mnie to ze musze pamietac o tym zeby ja zakladac i zdejmowac ..serio..nie wiem dlaczego ale mnie to irytuje.. [ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2006-05-30 21:42:42 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-05-30 21:42:37 Gópi jestem i się zamotałem, więc powtarzam
A jakaż to słuchawka, że jest męcząca? Tak z ciekawości pytam. Ja wieszam na daszku (kiedyś na szyi) i jaaaadę! No chyba, że Ty cybuś (cyborg) jesteś. Żona takich na poczcie widuje |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-30 21:45:00
[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2006-05-30 21:45:51 ] |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2006-05-31 10:25:53 też mam prawie komplet (bez mikrofonu i anteny) do Nokii 6210i i się wala w szafie - sprzedam nawet za 50 a komplety faktycznie chodziły po 450 (tak mi wycenili w Orangu) |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-31 14:10:13
|
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-05-31 14:22:09
Niezniszczalna klasyka... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-05-31 14:22:47 Jacenty.
A ile mikrofon i antena by kosztowała chcąc dokupić ? |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-31 21:40:29
) to jeszcze w porywach do 30zeta |
vitex SC 1.1 Uć | 2006-06-01 23:00:50 A jak ktos chce to mam zestaw nokii na blutoothie CK-1W. Nowy nieużwywany. Oddam za 200 zł. Mam tez zestaw CK-7W firmowany przez Renault (pasuje pod oryginalna instalacje do Laguny, Clio itp. oryginalne kostki itp) koszt 270 zł. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-06-02 12:54:38
|
vitex SC 1.1 Uć | 2006-06-04 23:16:32
Ano rozni sie tym ze nie posiada glosnika (uzywa oryginalnych glosników od radia) w zestawie ale za to posiada wszystkie niezbedne złączki do oryginalnych złącz w renault (zadnej partyzantki, zadnego ciecia tylko podpinasz pod oryginalne wiazki) zestaw jest nowy nigdy nie zakladany, z oryginalnym pudelkiem, torebki z kabelkami nawet nie pootwierane |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-06-05 18:15:04
w ogole nie wiem po jaka cholere daja do zestawow dodatkowe glosniki zamiast od razu robic przejsciowke chocby na ISO zeby lecialo przez glosniki..ja zeby miec w glosnikach radiowych musialem bulic za dodatkowy konwerter...
aaaa ale ja w innej sprawie
chcialem powiedziec ze moje niesmiale ogloszenie jest nieaktualne..gdyz..wypialem wtyczke z uchwytu..podpialem tak jak sluchawki do swojego nowego telefonu i szafa gra nokia niestety prowadzi taka polityke ze zeby wypromowac nowy model akcesorium..podaje na stronie info ze stare akcesorium np cark126 w moim wypadku jest niekompatybilne...jest to nabijanie sobie kieszeni a klientow w butelke..bo jak ktos niezorientowany to kupi od razu nowy samo zycie![]() |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2006-06-06 16:02:33 Kuba a samą antenę do zestawu bys mi sprzedal. jakl tak to za ile i jaka to antena (przyklejana na szybe czy normalna) ??
ja mam zestaw do 6310i |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-06-06 17:49:06
po primo musialby zerwac z szyby...po secundo telefon mojego ojca nadal uzywa tej anteny po tertio...od czego masz allegro??
ja mam taka montuje sie to to w taki sposob ze podpinasz kabel z jednej strony do uchwytu z drugiej strony do takiego badziewia ktore przyklejasz do szyby od wewnatrz..a na zewnatrz do szyby przyklejasz wlasciwa antene...ale rownie dobrze mozesz kupic antene calkowicie wewnetrzna taki podlozny pasek czy inne cos przyklejane do szyby od srodka..wybor duzy..ceny umiarkowane..np cos takiego kupno anteny za 100zl uwazam za nieporozumienie a konektory sa identyczne i w twoim uchwycie i w moim i wiekszosci na rynku wiec nie ma problemu niekompatybilnosci
no chyba sam teraz widzisz ze zakup ode mnie jest srednim pomyslem |