| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Seba_13 OPEL OMEGA B CARAVAN Lublin | 2003-04-25 12:26:12 Chodzi mi o jakieś wskazówki na ten temat aby się w coś nie wrąbać |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-04-25 12:54:42 Jom zakładoł!!! Co tam chcecie wiedzieć Panie |
Seba_13 OPEL OMEGA B CARAVAN Lublin | 2003-04-25 13:41:15 O to git.
Chodzi mi o najlepsze miejsce montażu centralki, oraz gdzie się najlepiej wpiąć ze sterowaniem zamka centralnego? |
maryjank DEADSOUL Opel Omega A 2,6 CD ... Wałbrzych | 2003-04-25 19:22:32 Chodzi mi o najlepsze miejsce montażu centralki, oraz gdzie się najlepiej wpiąć ze sterowaniem zamka centralnego? Ja zainstalowałem centralkę pod maską silnika po prawej koło kolumny amorka .Wsadziłem ją w chermetyczne pudełko alu po wzmacniaczu kablowym tv ,kabel wielozyłowy poszedł do kabiny w pustych przepustach nad pedałami ,do kierunków podpiełem się w progu od kierowcy a centralny zamek wytargałem przy słupku koło klamki od maski ,antena i syrena jest miedzy grillem a chłodnicą. Zajęło mi to 3 popołudnia ale jest konkretnie zrobione ,centralka przezyła mycie silnika pozytywnie i mam dobry zasieg pilota z racji na antene przy grilu (czasem musze go uciszać z okna jak tir przejedzie). |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-05-05 14:31:13 brak całkowitego zamkniecia oraz otwarcia rygli centralnego zamka to powszechnie znana usterka w omesiach. niestety jest to usterka siłownika i jego czyszczenie i inne są tylko półśrodkiem.
mozna próbować przeczyścić siłownik oraz posmarować cięgna, powinno pomóc na jakiś czas. przy zdejmowaniu tapicerki drzwi trzeba też się trochę pomęczyć. jeśli nie wiesz jak daj znać to dokładnie opiszę. |