| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-06-01 23:50:56 stare ale moze nie było tutaj
Droga Mamo! Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od dawna zakochana I postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie "się urwać". Wiem, że Tobie się to nie spodoba ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże I piercing na każdym kawałku ciała... A ten jego motocykl! Ali (tak nazywa się mój miły) twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Ali jest kompletnie na moim punkcie zwariowany. Mówi, że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcu zabił... Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę! Kolega Alego ma gdzieś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować i nie ma w niej światła ani wody, ale to będzie nasz nowy dom. Nie martw się! Bądziemy mieli z&n bsp;czego żyć. Ali ma kapitalny pomysł. Bądziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać ją w mieście Ma być z tego kupa forsy.Tak się cieszę! I nie martw się proszę. Wkrótce będę miała 14 lat I naprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawi się ta szczepionka przeciwko AIDS. Alemu bardzo by to pomogło... Twoja ukochana córeczka. P.S. Wszystko bzdura! Jestem u Krychy i oglądamy telewizję. Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to świadectwo, któreznajdziesz na nocnym |
is155 IS 200 Dziergowice | 2006-06-02 09:03:26
Dobre |
profil-usunięty | 2006-06-02 09:07:34 Bardzo na czasie ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-06-02 09:08:32
no teraz to cos chyba kojarze ze juz sam to tu wrzucałem kiedyś ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2006-06-02 23:52:37 taaaak....
ale ja mam dzis dzien dobroci i Cie nie zamorduje ![]() |