| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-06-09 14:03:19 Trasa jest jechana dwa razy i jest podwójna pętla czyli dwa razy objezdzamy rondo.
Kto nie przelał im kasy buli w dniu imprezy 50 zł. Jest 26 zawodnikó na chwile obecną będzie fajna zabawa. [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-06-09 19:07:25 ] |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2006-06-09 16:57:16 Gdyby nie egzaminy to na stowke bym wyskoczyl, w sumie to 46km. Jesli nie ja to od znajomych wezme fotki i wrzuce coby mozna bylo podziwiac. Imprezka sie zapowiada niezle. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-06-09 19:09:05 Zapowiada sie ciekawie ale zeby sie zapisac i nei bulic 50 zł to dziekuje.
Najlepiej podjechac osobiscie, potem ze stalowa wola to kawał swiata i rzeczywiscie nei mam jak podjechac . W koncu na przelewie z inteligo jak w tytule dałem dane to mnie zapisali ale mam jeszcze raz wypelniac zgloszenie bo oni nie maja drukarki tam |
tomeQ_ Moderator stalowa wola/łorsoł | 2006-06-10 12:53:34 Pisac nie umiec ty rozumieniem z. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-06-10 14:33:38 Żeby sie zapisac trzeba byc osobiscie i mieli problem z telefoniczną rejestracją.
Jutro porobie fotki z debicy. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-06-11 19:36:28 Wyjechałem spacerowym tempem do dębicy gdzie dotarłem na 8,30 - zostałem obsłuzony juz po godzinie i okazało się że nie jestem zapisany.. podobnie jak połowa osób zapisująca sie telefonicznie.
Po kłótni gdzie powiedziałem że nie dopłace 30 złotych zapisali mnie. Tak wyglądała naprawde trasa to czerwone to brak zabezpieczeń i ludzie który tam stali lub siedzieli.. Bk miało byc do 9 - 9,30 a stary max o 10. Bk przeszedłem koło 11 z hakiem. Polegało to na sprawdzeniu czy mam dowód rejestracyjny i przegąd podpisany - chłopak który wygrał klase 1300 nie miał prawka - wogóle nic nie sprawdzali. O godzinie 11,30 jechałem jazdę próbną - nie było klasy do 903 z braku aut i był totalny bajzel - numer startowy miałem z izolacji bo brakło im numerów mieli całe 25 sztuk wydrukowane... Po jeździe próbnej ustawili nas numerami ??!! nie klasami powodując jeszcze większy bajzel i jazda. Pare osób zrezygnowało ze startu ze wzgledu na dziwną trasę dosyc niebezpieczną. Hubert głowacki uwalił zawieszenie , ziółko rozwalił lekko auto , subaryna straciła zderzaka kawałek i felge , było dachowanie przytarcia itp. Masa awarii i zero zabezpieczeń.. Ale dzięki bogu nic się nikomu nie stało np ludziom któzy siedzieli sobie na ciasnych zakrętach.. Podjezdzajac do startu wpadłem w koleine i... straciłem zamach po prostu pekł mówi sie trudno. Dodatkowo mam dwie felgi rozwalone i auto stoi gdzies miedzy mielcem a tarnobrzegiem. kiedyś go scholuje narazie brak czasu i kasy. Ogólnie trasa byłaby ciekawa gdyby nie władze tamtego Ak. Ps. odwołali druga jazdę wiec za 50 zł był tylko 1 przejazd trasy. Za to miałbyc super grill tylko ze po rozdaniu nagród zmyli sie i ludzie sie obeszli smakiem. fotki Chłopaki z AMK Tarnów powiedzieli że im nie popuszczą bo to była parodia . To tyle odradzam Dębice. [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-06-12 07:03:54 ] |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-06-12 06:58:51 Nie wystartowałem w zawodach.
Wiec o miejscu nie było raczej mowy. |