Kto smial przywiezc towar do serwisu Wasco?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Clopaki troche sie zalamali po rozladowaniu dwoch samochodow - hehe

Wódka
Alkohol wysokoprocentowy, bardzo popularny w krajach Europy Wschodniej. Jego nazwa pochodzi od polskiego słowa „woda”. Jest to ogólna nazwa oznaczająca różne wyroby alkoholowe, które charakteryzują się wysoką (ok. 40 proc.) zawartością alkoholu. Obecnie wytwarza się ją w wielu krajach. Rodzaj destylowanych składników zależy od danego regionu. Może być to zboże (żyto, kukurydza, pszenica), buraki cukrowe, ziemniaki, śliwki, a nawet celuloza i pokrzywa. Składniki podstawowe mogą być dodawane w różnych proporcjach, a sam alkohol może być czysty lub mieszany. Polską wódkę produkuje się prawie wyłącznie z żyta, w Rosji wykorzystuje się różne gatunki zbóż. W Szwecji i USA najpopularniejsze są wódki z pszenicy. Wódki można podzielić na wódki naturalne i wódki wyrabiane na bazie spirytusu rektyfikowanego

[ wiadomość edytowana przez: _Arti_ dnia 2006-06-02 23:00:23 ]

też nie wiem o co chodzi

zdrowie zuraw

Rozumiem zatem, ze to ty Arti byles?
Zdrowko

Ktoś mi powie o co loko?

Wczoraj do serwisu komputerowego Wasco w ktorym pracuja moi kumple - Siwy i Denior przyjechal mercedes z naklejka F&F. Wiec chlopaki zapytali czy to tylko tak dla zabawy czy na powaznie i okazalo sie ze na powaznie no i sie przywitali, a wieczorem jak sie spotkalismy powiedzieli mi ze spotkali sie z kims z F&F.
A ze tuz przed przyjazdem mieli rozladunek tira drukarek i jeszcze jednego samochodu, wiec jak zobaczyli po wszystkim jeszcze mercedesa to sie podlamali.
W kazdym razie kogos tam spotkali wiec pytam kto to byl, a z odpowiedzi Artiego chyba mozna podejrzewac ze to on.
Wiec chyba o to loko

heh nie bijcie , to lukaszc.Kiedyś mu nakleiłem srebrną naklejke na Sprintera i tak już zostało

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-06-03 13:44:14 ]

Cytat:
2006-06-03 13:39:23, Zuraw pisze:
z odpowiedzi Artiego chyba mozna podejrzewac ze to on.

to ja sie woże sprinterem F&F a co mi tam też furious auto a kierowca to juz napewno

ta lukaszu albo furius party na dostawczym iveco......