| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PiotrGorrr Opel corsa jarosław | 2006-06-04 21:40:39 Witam wszystkich jak wczesneij opisywałem swój problem z lovato i z tym kopem co go nie może mi gośc ustawić .
Postanowiłem jakoś tą sprawę załatwić posiadam gwarancję i mysle czy by nie powinien mi wymontować ten komp ecu i krokowy i oddać kasę lub wymienic na nowy skoro nie może go ustawić czyli instalacja nie spełnia oczekiwań , nie mówiąc o kosztach dojazdów do montarzysty 50 km w jedną stronę Posiadam corsę 1,2 96 r jedpunkt Lovato a ecu jakiś gaz system A mam jeszcze taki problem cos mi skacze temperatura na gazie ale pozneij wraca do normy co sie dzieje za bogata czy uboga mieszanka i smierdzi troche w kabinie aż w gardzło szczypie czasamy na dłuzszej trasie może sczelność a może filtr pyłkowy piszcie prosże nie zostawiajcie mnie |
PiotrGorrr Opel corsa jarosław | 2006-06-06 09:27:49
Dzieki wiesz przedstawiłęm sprawę do centrali całej firmy i gość kazał podać numer tylko montarzysty i powiedział że wszystko załatwi ale widze że gość jakiś konkretny i się za to weźmie Poprostu jakis debil nie bedzie plamił całej firmy i tak mi sie zdaje Ale mni epodniosłeś na duchu z tym naprawde wiesz gdyby dosżło do tego do demontażu istalki powinni mi oddać cały koszt wraz z montażem czyli całą kwote . Od razu wiedział bym gdzie . Pozdrawiam poinformuje niedługo o stanie rzeczy |