Co to za felgi ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dziewczyny powiedzcie mi co to za felgi z czego są wykonane i ile maksymalnie mozna za nie dac ?
no i standardowe pytanie spalą laka ?
pozdrawiam

z golfa czy tez jetty, warte tyle co nic w sensie unikatowosci a tak ogolnie to do 300 max

nawet zaworu nie zdjeli do malowania....

dowiedz sie jakie maja ET (im mniejsze tym lepiej beda wygladac na aucie) jaki rozstaw srub.

Cytat:
dowiedz sie jakie maja ET (im mniejsze tym lepiej beda wygladac na aucie

hehe no nie wiem nie wiem.... czy tak do koncawe wszystkim trza umiar zachowac hehe zlukaj to.... megalol

ET 29 rozstaw fiat 4x98, a wentyli nie zdjeli bo nie znalezli nozyc zeby je wyciac (poszukiwania trwaja)

Cytat:
2006-06-04 22:38:49, rejser pisze:
ET 29 rozstaw fiat 4x98,

Dokladnie. Jakies super lekkie nie sa wiec raczej nic specjalnego. Mam take, sa ladne calkiem. Chcesz to moge zwazyc no problem.

Cytat:
2006-06-04 22:31:41, Bart128 pisze:
hehe no nie wiem nie wiem.... czy tak do koncawe wszystkim trza umiar zachowac hehe zlukaj to.... megalol

o prze ch... z goscia ale ja chce takie do mojego i to jeszcze na dystans je wsadze, oczywiscie chodzi o poszerzenie calego auta

Cytat:
2006-06-04 22:44:13, jaqo pisze:
Dokladnie. Jakies super lekkie nie sa wiec raczej nic specjalnego. Mam take, sa ladne calkiem. Chcesz to moge zwazyc no problem.

no wg mnie są lekkie, Twoje dzwonią jak w nie uderzysz ?

Ta, dzwonią na niebieską linie, że są bite . W ogóle to ładne fele tylko rozstaw 4x98 to wybitnie na rodzine FIAT'a wskazuje - VW nie miały od początku 4x100 .

Cytat:
2006-06-04 22:22:33, Bart128 pisze:
(...) tak ogolnie to do 300 max

Nie wiem czy jego auto tyle wyciągnie, poza tym opony do tego to z indeksem ZR powinny już być

Cytat:
2006-06-04 23:15:32, rejser pisze:
no wg mnie są lekkie, Twoje dzwonią jak w nie uderzysz ?

napisalem ze super lekkie nie sa. nie powiedzialem ze sa ciezkie. Ogolnie fajne fele. Patrzac na zdjecia ktore daliscie pare topicow nizej to biale bardzo ladnie wygladaja... az sie zastanawiam nad sensem polerowania moich dalej:]
Cytat:
VW nie miały od początku 4x100 .

nie. Garbus ma inaczej hehehe (4*130 czy jakos inaczej dziwnie duzo, a wczesniej jeszcze mial 5 srub) wiec moze jakies starsze vw mialy 4*98 ale szczerze watpie.

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2006-06-05 00:48:02 ]

Garbusa w to nie mieszaj, może sobie zamieniać fele ze skodami 105< . A co za starsze VW mialy 5 śrub

to nie som vw i som fajne. a za 300 pln to se Bart od poldona kup

Cytat:
2006-06-05 16:13:50, Race_D pisze:
Garbusa w to nie mieszaj, może sobie zamieniać fele ze skodami 105< . A co za starsze VW mialy 5 śrub

Ze skoda i tylko ze skoda - to fajne bo nikt alusow nie kradnie bo nie ma komu sprzedac hahaha
Starsze garbusy mialy 5 srub, i busy mialy 5 srub (buliki, czy ogorki tez to nie wiem, raczej nie)

dobra pan władziu wulkanizator mowi tak :
magnez to to nie jest na 100%
pochodzenie : łada samara
skład: duraluminium z krzemem

ogolnie mowił ze są 3 rodzaje składu alusów
-zwykłe z alu
-duraluminium i krzem
-najtwardsze krzem z magnezem

pozdrawiam

a tak w ogole to na feldze nie ma jakiegos oznaczenia stopu??

to ruskie felgi chyba z magnezu (?) sprzedawali kiedys takie do polonezow w sklepie moto kolo mnie.

kurcze, jak sprawdzic z czsego jest bo jedni mowia ze z magnez innie ze z czegostam,.. a ja chce wiedziec co mam

im lzejsze, tym wieksze prawdopodobienstwo,ze sa magnezowe

Cytat:
2006-06-16 19:58:00, jaqo pisze:
kurcze, jak sprawdzic z czsego jest bo jedni mowia ze z magnez innie ze z czegostam,.. a ja chce wiedziec co mam

Polecam książkę do fizyki bodaj 7 klasa podstawówki, tam jest o takim panu co się archimedes nazywał.

Cytat:
2006-06-19 08:12:53, pavlus pisze:
Polecam książkę do fizyki bodaj 7 klasa podstawówki, tam jest o takim panu co się archimedes nazywał.

po pierwsze od dawna nie ma 7 klasy podstawowki
po drugie jak bys nie skumal, pytalem sie o jakies inne szczegolne wlasciwosci ktore odrozniaja jeden metal od drugiego.