MotoNews.pl
2 Radio e39 (148758/0)

Radio e39

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w e39 mam orginalne radio i cały czas zapamietują sie jedne ustawienia nie zapamietuje mi innych i cały czas jak włanczam radio to jest ustawiona głośność prawie na maxa czy ktos wie jak to zmienic Pozdrawiam

Z tego co mi wiadomo to jak radio nie trzyma ustawiań trzeba wymienić jednostkę główną radia - koszt ok 200 PLN. mozesz jeszcze ewentualnie poszukać funkcji "Voll-on" w menu serwisowym. Do menu wejdziesz w następujący sposób:

- wyłącz radio
- załącz radio ponownie
- w przeciagu 8sek po załączeniu radia wcisnij i przytrzymaj na 8sek przycisk "TP" lub "m" (wyszukiwanie manualne) - zależy to od modelu radia.

To ja się podłącze: kto wie jak zaprogramować stacje w takim wynalazku: radio. Żenada, wiem ale jakoś nie mam do tego głowy.
Pozdr.

Cytat:
2006-06-06 14:28:40, biem pisze:
To ja się podłącze: kto wie jak zaprogramować stacje w takim wynalazku: radio. Żenada, wiem ale jakoś nie mam do tego głowy. Pozdr.

W Fordowskim po manualnym ustawieniu stacji, trzeba przez chwilę trzymać klawisz z numerem na którym chcesz zaprogramować dany zakres, więc może tu też to działa w ten sposób. Spróbuj.

Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2006-06-06 19:21:33 ]

Cytat:
2006-06-06 19:18:29, Miro600V pisze:
W Fordowskim po manualnym ustawieniu stacji, trzeba przez chwilę trzymać klawisz z numerem na którym chcesz zaprogramować dany zakres, więc może tu też to działa w ten sposób. Spróbuj. Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2006-06-06 19:21:33 ]

Generalnie w ten sposób powinno KAZDE radio działać. Na wypadek gdyby tak nie było pozostawiam na privie namiar na gościa który ma większe pojęcie o car-audio BMW.

Dzięki Wam serdeczne, oczywiście sposób działa Wystarczy przytrzymać numer stacji przez jakieś 3 sekundy i "woila"! Hehe, nie wpadłbym dzięki!

Cytat:
2006-06-07 15:03:27, biem pisze:
Dzięki Wam serdeczne, oczywiście sposób działa Wystarczy przytrzymać numer stacji przez jakieś 3 sekundy i "woila"! Hehe, nie wpadłbym dzięki!

No problem.

Pozdrawiam.