[s] 125 klasyczne tajle...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

jest oto taki wozek na rozbiorke, pomyslalem ze przydarza sie coniektorym tajle z wnetrza, prosze proponowac co, kto i za ile chce, transakcja tylko poprzez allegro, bandzior pojdzie na zyletki w najblizszym czasie...wiec ino brac, brac

jest takze obrotek, "cyfrowy" , taki zarowkowy, skok co 0,5tys obr, montowany po prawej stronie, w chromowanej obwodce. sprawny, fotek niestety narazie nie mam.

pzdrv

*w jakim stanie jest tapicerka/ przydalo by mi sie wszystko, tzn. fotele, kanapa, boczki, kwalki przy ngach z przodu i tylna polka, ew. tez p[arapety.
*fletnerki
*kierownica o ile nie jest popekana
*jakiej firmy sa klosze tylnych lamp?
*plastik pod przelacznikami jest brudny, czy obdarty?
*przelacznik zespolony pod kierą
* jaka tu jest chlodnica? po ktorej stronie ma wlew?

Jakies info co do stanu tych rzeczy bym poprosil i wstepnie tak bym zaklepal to, co wymienilem

Wogole to ptrzebuje cala bude od przejsciowki, szkoda ze tak daleko mieszkasz, bo bym calosc zawzial, hehe. czemu idzie pod palnik?

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2006-06-05 22:12:24 ]

nowe, wieksze foty
co byscie mogli sami ocenic stan tapicerki i reszty, ja niemam czasu sie przygladac dokladnie, wrazenie robi niesamowite jak sie drzwi otwiera

oraz taki obrotek, zajefajny -rozne kolory przy roznych predkosciach obrotowych, nie pochodzi z tego klasyka, zostal wymontowany z innego bandziora...

chcialbym, aby znalazlo to nowego nabywce, najchetniej sprzedam w zestawie, tzn cale siedzenia przednie+tylne, cala tapicerka z drzwi, cala konsola przednia w raz z kierownica i przelacznikiem zespolonym...wykladzina...
pzdrv

ile chcesz za ten wskaznik obrotow ? Jesli cena jest ok to klepie go

No to ile bys chcial za cala ta tapcerke, chyba ze mowisz ze caluenkie wnerze chcesz na raz sprzedac?

Znam tego fiata...

obudowe kolumny kierownicy
zastanawiam sie nad wykladziną :|

Siedzisko lewego fotela jest pekniete. Jezeli za tapicerke z peknieciem kolega Stachu zawołał odemnie takie chore pieniądze, to az strach pomyslec ile by zawolal jakby pekniecia nie bylo. Poza tym tapicerki na drzwiach wymagaja wymiany dykt, czyli odklejenia poszycia, wyciecia nowych dykt i przyklejenia. Czekam aż się kolega opanuje i zda sobie sprawe z tego, ze nie dorwal samochodu ze złota i zrewiduje ceny, bo 300 złotych + przesylka kurierem to o conajmniej 150-200 za duzo...

Julo, luz wrzuć...

Ale ja jak najbardziej na luzie jestem, tak tylko glosno mysle komentujac to co zobaczylem i przeczytalem, prosze mi sie tu jakby co nie obrazac

sorry ale to jest niezle padło
z tego co pamiętam to był do wzięcia tzn do rozebrania za 1000zł
dziwne ze przez kilka miesięcy nie było chętnego
smiechu warte

ten dział sie powinien nazywać:

"sprzedam-kupie, kupie sprzedam; biore-nie biore --> wypierdalam"

loża szyderców normalnie

Cytat:
2006-06-07 22:37:17, Poramancza pisze:
ten dział sie powinien nazywać: "sprzedam-kupie, kupie sprzedam; biore-nie biore --> wypierdalam" loża szyderców normalnie

jak byś zobaczył auto na żywo to byś się nie dziwił a cena auta proponowana na złomie gdzie to auto stoi po prostu nie wiedziłem czy się śmiać czy płakać bo wyobraźnia niektórych ludzi jest niesamowita, a tekst w stylu lepiej żeby zgnił niż taniej sprzedać powalają na kolana, efekt taki że pół roku auto stoi i czeka na pocięcie na żyletki przez głupote ludzką

pozdrawiam
kroolik szyderca

szkoda fiacika ciąć

[ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2006-06-08 13:16:29 ]

myslalem, ze klasyczne elementy sa wiecej warte...
w takim razie prosze proponowac cene sprzedam w komplecie, tzn cale wnetrze, deskarozdzielcza, wszystko...
sprzedaje tylko na allegro i jedzie to dhl-em...

a szrot na fortecznej jest dobry, tylko trzeba umiec z nimi rozmawiac, oni nie znaja cen czesci, a chca jak wiadomo zarobic jak najwiecej, wszystko mozna z nimi dogadac...

pzdrv

Cytat:
2006-06-08 11:20:23, stachu_poznan pisze:
(...) a szrot na fortecznej jest dobry, tylko trzeba umiec z nimi rozmawiac, oni nie znaja cen czesci, a chca jak wiadomo zarobic jak najwiecej, wszystko mozna z nimi dogadac... (...)

Potwierdzam
Warto też czasem będąc u nich udawać głupka, to moja ulubiona metoda

Jacek: zdefinuj "udawac glupka"

Stachu - to jakis link na allegro moze? chyba ze zrewidowales cene na jakas w miare realna, a nie liczysz jak za nowe?

sluchajcie dogadamy sie na forum co do ceny, wtedy wystawie to na allegro w opcji kup teraz, zeby nie bylo jak i podam na pw linka osobie ktora wezmie calosc, bo tak chyba bedzie najlepiej.
ogolnie to duzo osob chce jakies pierdolki, ja wolalbym puscic to jako calosc, no ale wszystko sie okaze jak to pojdzie...
licytujcie...

Cytat:
2006-06-07 22:37:17, Poramancza pisze:
ten dział sie powinien nazywać: "sprzedam-kupie, kupie sprzedam; biore-nie biore --> wypierdalam" loża szyderców normalnie

orendz ty to masz dar mowienia konkretow

podpisuje sie pod tym

z przesylka moge dac 180 za absolutnie wszytko, ale to za jakas chwile, do miesiaca bedziesz mial akurat moment zeby wykrecic