MotoNews.pl

[S] Silnik 1.2 TURBO 130KM do seicento

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam silnik do Fiata Seicento.
Pojemność 1242 8V TURBO. 130KM, kompletny z całkowitym osprzętem. Silnik aktualnie jeździ w seju więc można się ew przejechać. Całość zbudowana w serwisie Fiata.

Kontakt 604984700 - Robert
Cena 2990zł

[ot] looo zaje fajne, zawsze o takim motorze marzylem w malaczu miec, a potem pierwszy raz zobaczylem rafala maxi i sie okazalo ze tak ludzie juz robia ( pare latek temu jzu to bylo)

w centralu jak Zoltek robi bylo by cos.....pozyjemy...moze dozyjemy;p

Cytat:
2006-06-05 21:57:00, comar pisze:
[ot] looo zaje fajne, zawsze o takim motorze marzylem w malaczu miec, a potem pierwszy raz zobaczylem rafala maxi i sie okazalo ze tak ludzie juz robia ( pare latek temu jzu to bylo)

tylko że Maxi miał silnik 1.1 z zośki a nie firera.

jak to jest strojone, jaka turbawka, bedzie na części ?

Wszelkie informacje WYŁĄCZNIE pod podanym numerem telefonu. To nie jest mój silnik. Ogłoszenie wystawiłem koledze.

primo 1 - nie mial tylko chyba dalej ma
primo 2 - wiem ale to nie zmienia faktu ze ja myslalem wtedy o 1.2 turbo, zeby do siebie wsadzic.
Cytat:
2006-06-06 21:56:41, kaza pisze:
tylko że Maxi miał silnik 1.1 z zośki a nie firera.

Oj Komar co do primo 1 to niestety ale nie masz już aktualnych wiadomości....

Kazik , masz jakieś nowe info ??
Co tam Rafał tym razem włożył ???

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-06-07 09:20:55 ]

Cytat:
2006-06-07 09:00:02, kaza pisze:
Oj Komar co do primo 1 to niestety ale nie masz już aktualnych wiadomości....

ooo to spoko, ostatnio jechal tamten silnik na tychach, ciekawe czy na lipcowe tychy bedzie nowy.
ja proponuje wydzielic pare ot do hyde parku

No wiem tyle że ze starego silnika pozostaje blok aspiracje są na duzo dużo więcej mocy na następnych tychach juz zdaje się Rafał bedzie miał nowy silnik ale więcej to pewnie powie Rafał jak się pojawi, plan jest taki aby pierwsza cyfra w mocy i momencie zaczynała się od 2 heh, pozdro.

Cytat:
2006-06-07 22:36:15, kaza pisze:
plan jest taki aby pierwsza cyfra w mocy i momencie zaczynała się od 2 heh, pozdro.

o kur2.....
spadam do iralndi popracowac chyba. wtedy bym mial plan taki zeby z 650 wycisnac jako pierwsza cyfre 1, bynajmniej do liczby trzycyfrowej

Cytat:
2006-06-07 22:53:35, comar pisze:
o kur2..... spadam do iralndi popracowac chyba. wtedy bym mial plan taki zeby z 650 wycisnac jako pierwsza cyfre 1, bynajmniej do liczby trzycyfrowej

powoedzenia

650tki ? biturbo ?

tak se kiedys pomyslalem skoro z tych 2,5 litra v8 wyciagaja 800 koni w formule 1 to czemu by z r2 nie wyciagnac 100

to raczej nie jest taki przelicznik