[S] Praktycznie wszystkie części do SC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam możliwość załatwienia praktycznie wszystkich części do SC.

Jak coś potrzebujecie to piszcie, będe odpisywal jak tylko będe znał odpowiedź (części załatwiam z kumplem). Jak nie będe miał części od razu to załatwie w przeciągu tygodnia.

Na daną chwile mam do sprzedania alu felgi "skorpionki" 14" z oponami w stanie idealnym za 1200zł.

moze bys sie odezwal wkoncu do Mnie, bo tam przyjade i zobaczysz!

ile za wionzke

Tarcza sprzęgła + docisk, jaka cena?

a lewa poloska ( od kierowcy ) z kamieniami do wewnetrznego przegubu?? plus uszczczelniacze na polosiach ze skrzyni??

amorki na wszystkie kola ( do vana ) ??

[edit] silnik 1,1 2003 rok SPI

[ wiadomość edytowana przez: flapjck1 dnia 2006-06-11 11:44:28 ]

Powiedzcie jakie pojemności silników

no ja do 234 cmm......

LOL

obrotek ma? Do seja? Najchetniej od SPI ale od biedy wezme MPi

Sorko że nie odpowiadam,ale kumpel jest własnie we włoszech i wiezie już kolejnąpartię części (konkretnie to aut) Więc najprawdopodobniej jutro wieczór dam znać co i jak i czemu tak drogo

a masz elektryczne szyby do sc ??? tylko kompletne razem z przyciskami i niepoucinanymi złaczkami ile ???

i procz tego obtrotka to jeszcze po wiela tylne belki macie kompletne maks z przebiegiem 1000 km (starszej nie biore )

A to dal mnie cenowka na komplet silnik 1.1 ze skrzynia, elektryka, komputer

Tak coby to wsadzic do CC 700 hehe

Cytat:
2006-06-16 14:46:47, Bear pisze:
A to dal mnie cenowka na komplet silnik 1.1 ze skrzynia, elektryka, komputer Tak coby to wsadzic do CC 700 hehe

dolicz zbirnik paliwa, mechanizm zmiany biegów itd.. niestety agenta na 1.1 tak tanio sie nie robi...