Zlot Kamikadze 11 Maja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie wiem ze to kupe czasu jeszcze ale ja dzisiaj (sobota) wyjezdrzam i bede dopiero 5 maja w krakowie wiec chce wam zapowiedziec wczesniej.
11 maja(tj Niedziela) o godzinie 16 na pasie w Czyżynach odbedzie sie nasz zlot na ktory mam nadzieje przybeda wszyscy.Mysle ze teramin i godzina jest dobra bo juz wszyscy powinni byc w domkach z weekendów.

Tak wiec moowie odrazu - Obecność obowiązkowa nieno wiecie obowiazkowa moze nie ale wymagana.Mysle ze wkoncu sie wszyscy klubowicze poznają i ze ten zlot sie uda.

P.S - Jeśli ktoś by podczas mojej nieobecności potrzebowal sie ze mna skontaktowac to na koma- 506634650 lub 501801898(nr Ojca).
Mam rowniez nadzieje ze gdy mnie niebedzie nadal na forum bedzie ład i pożadek.Puki co wszystkie sprawy klubowe prosze załatwiać z Miśkiem

Do 11 to jeszcze sporo czasu ale zobacze ja bedzie po maturce Dla mnie obecnie jest sezon martwy na zloty kiedys w koncu trzeba wziasc sie za nauke- a lepiej pozno niz wcale

Szacuneczek

nareszczie jakis zlot... oby mi cos znowu nie wypadlo

No i Co panowie robimy tego spota czy nie??

ja bym wpadł tylko gdzie? czyżyny?

no a gdziez by inndziej.oczywiscie ze czyzyny,mam nadzieje ze wiesz jak dojechac

11 maja ma zlot KR

no dobra ale oni maja rano a my zrobimy o 16 czy nawet 17

no a SR nie ma o 13 ?

ale spoko 17 kozacka godzina przynajmniej nie bedzie takiego upalu

...i tłoku

Hallo czy ta impreza dalej aktualna bo 11 zbliza sie strasznie szybko

No ależ oczywiście.Wszyscy mają sie stawić 17 na pasie i to bez wykrętów

a czy moglibyscie potwierdzic swoja obecnosc bo cos widze ze male zainteresowanie jest tym zlotem

ja powinienem byc.jesli mi nic nie wypadnie nieoczekiwanego

Spoko zlot ok ale megf zapodaj mapke na nastepny puchar to sie ludzie przygotuja bedzie ciekawiej

Pozdro ALL

Cytat:
2003-05-05 21:43:44, Sliwek_Wrc pisze:
no a SR nie ma o 13 ?

ale spoko 17 kozacka godzina przynajmniej nie bedzie takiego upalu

SR nie robi oficjalnie zlotu 11 przez chyba ostatnie 2 tyg tez nie robili dlatego byl taki straszny zamet na pasie (jak ktos byl to widzial co sie dzialo)

Oto trasa na niedziele-mam nadzieje ze wam sie spodoba

...::KaMiKaDzE SqUaD KrAkÓw::...

ale zakrecona trasa musze sobie ja dokladnie przestudiowac...

zapomnialem narysowac na trasie ze tuz przed meta gdzie jest to 6 opon(3 z jednej i 3 z drugiej strony) bedzie zwezenie tak abykazdy musial zwolnic tylko bedzie problem z wiekszymi i mniejszymi autami ale to sie jeszcze zobaczy

hmm kurde obawiam sie ze mocniejsze auta maja wiecej szans ale to sie okaze bo technika zawsze wygrywa

Ja chyba nie wystartuje w 2 rundzie pucharu Ksk (dam wam fory nich inni wygrywaja ale to sie wszystko okaze na miejscu

Wogole nie wiem czy przyjade skoda