| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-06-07 09:57:32 szczegoly pod linkiem kolarka - cena jaka mnie interesuje to minimum 500zl. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-06-07 16:15:04
197cm ale jestem ok za 20cm za wysoki na tą ramę. Często jezdzilem na lemondce, wiec problem byl niejako omijany. Rozmiar ramy jest odpowiedni na ok 170-180cm, wyzszy kolarz tez bez problemu wchodzi (jak widac np ja jako extremum ) bo sztyca jest dosc dluga i pod wychodzacym w tył katem (malo spotykane w kolarkach)
Motocross tez niby nadaje sie tylko na off-road i ludzie jezdza nim po cywilizowanych ulicach. Sa milosnicy ostrego koła w szosowkach wlasnie, takie rozwiazanie jest niezniszczalne - glownie jest to zaleta dla kurierow rowerowych. Rower ten ma normalny wolnobieg zapadkowy, nie jest to OK, ale ma zadatki zeby go przerobic jesli ktos zechce...
Hantle i laweczke tez przerabialem, leza za moim lozkiem a o lawke opieram sobie czasem nogi ogladajac TV ale rower to dla mnie cos wiecej, na takim czyms milo jest posmigac po szosach bo naprawde się płynie... ogolnie to miluje sie w kolarstwie gorskim ale ten rowerek pokazal mi druga strone, ze po szosach tez przyjemnie jest pojezdzic o ile nie ma sie ciezkiego, zjazdowego roweru ) |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-06-19 08:42:57 Ćwikus, a w jakim stanie jest napęd???
Poważnie uszkodziłeś wiązadła kolanowe??? Jeśli tak to współczuję. Ja kilka razy wyjeździłem smar w kolanach, poważnie mamy tam coś takiego i jeśli się przegina pałkę na rowerze to organizm nie nadąża z odnowieniem mazidła. Życzę powrotu do zdrowia, a nad szsóweczką się zastanowie. [ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2006-06-19 08:47:53 ] |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-06-19 08:55:15 Naped jest w dobrym stanie. Katowany ogolnie nie byl bo nie robilem nawet interwalow na niej.
Szosowka dalej stoi na allegro bo niestety nie sprzedala sie za 1 razem - za duzo grarciarstwa stoi na allegro z holandii :-/ A apropo mojego kolana to jest juz lepiej, ale oprocz niego decyduja tez wzgledy finansowe - nie stac mnie na utrzymywanie 2 rowerow i samochodu szczegolnie ze np. klocki do mph3 na jedno koło 80zł. do auta mozna kupic taniej Mam juz roczna przerwe od jezdzenia i niedlugo wracam, aczkolwiek giancik oczekuje remodernizacji (akurat jak skonczylem jezdzic to naped powoli juz sie konczyl), a nawet na samym sramie 5.0 wymiana kompletnego napedu troche kosztuje. dobrze ze mam blaty do korby
[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2006-06-19 08:55:38 ] [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2006-06-19 08:57:56 ] |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-06-20 16:39:59 aukcja konczy sie jutro a oferta aktualna - moze ktos z klubowiczy chce zyskac bo po odrestaurowaniu w picuś taki rower wart bedzie 1200-1300zł razem ze sprzetem z jakim ja oferuje.
http://www.allegro.pl/item110682575_szosowka_look_57cm_ew_spd_i_lemondka_.html |