(K)Skrzynie do DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje sprawną skrzynie do DOHC , najlepiej z pionowym drążkiem , sprawną , sprawdzoną , bez zgrzytów przy redukcjach i szybkiej zmianie...
cena , rozsądna...

sobie przyjedz sobie pojezdzij argenta puki jeszcze jest w 1 kawalku i mozna skrzynke sprawdzic, moim zdaniem jest ok, bedzie do wziecia wkrotce

nie wiem czy na Twoją mnie stać ale miałem nadzieje że jest jeszcze aktualnaprzyjade w niedalekiej przyszłości do kraka podrzuce aparat i moduł do ohvki , pogadamy

Przy okazji postu Bladego odnawiam swój apel-zamienię pionowy wybierak ze skrzyni DOHC-a na skośny. Jak kupisz Blady ze skośnym to się zamienimy bo za dużo mam pionowych wybieraków a skośnego żadnego

a moze byc w srednim stanie albo raczej kiepskim ??? szummi jak glupia,nie wiem czy ma olej sunchronizator dwojki pada przejedziesz sie miom kantem to ocenisz

Cytat:
2006-06-07 13:16:40, -SerU- pisze:
Przy okazji postu Bladego odnawiam swój apel-zamienię pionowy wybierak ze skrzyni DOHC-a na skośny. Jak kupisz Blady ze skośnym to się zamienimy bo za dużo mam pionowych wybieraków a skośnego żadnego

sam wybierak czy z drązkiem bo sam wybierak by może się znalazł w znośnym stanie ale z drązkeim to cienko
jak cos to by leciał z tej skrzyni

tylko nie sugeruj sie wyglądem bo wybierak pozostał nie ruszony więc jego stan nie jest fabryczny

Bez drążka może być (jeśli za drążek uważasz to coś czarne z gałką nakładane na wybierak). Drążek można zrobić z polonezowskiego tylko trzeba z niego wyciąć kawałek długości około 7-8 cm i zespawać spowrotem. Jak coś, to jestem chętny na wymianę-ja swój wybierak daję z drążkiem.

to w takim razie wygrzebie to ze skrzyni i zrobie fotki żeby było widać wszystko co się bierze tylko ten tydzień odpada i w następnym to zrobie bo teraz mam za duzo zajęć więc jak sie nie spieszy z tym to oki