Dobra skrzynia basowa potrzbna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pomozcie mi prosze bo juz mam kur..... dosc kogo bym sie nie zapytal to to jest dobre to jest dobre to jest dobre i wkolko kupilem magnata dzis i dzis go oddalem bo byl do gowna gorzej niz to co mam teraz a mam teraz alppharda tube i to sie trzesie wszystko a ma graca dwa razy lepiej pozmocie co kupic kasa no kolo 600 zl cos takiego

moj kolezka ma na sprzedaz zawalista skrzynie basową robioną na zamówienie, jak chcesz dam Ci na niego namiary

no zapodaj to sie moze jakos z nia dogadam

Stary... Za 600pln to jest pole do popisu jak tralala...
Powiedz tylko jaki wzmacniacz masz do pedzenia tego...?
Postaram sie cos pomoc.

no wreszcie spec jbl takiego jak ty masz tylko ze 2 kanaly i powiedzmy ze do tego szukam bo mysle nad GTO 2050 bodajrze ale dopiero co ten kup;ilem wiec do tego CS

open a jaki ty masz model alpine bo tez sie zastanwaim nad nim czy by nie zmienic mam teraz pionka 5730 co uwazasz

Wiec tak..
Rozumiem ze masz jbl cs60.2 czyli po mostku bedziesz mial jakies 160W rms..
Jaki model tego magnata kupiles?
magnat
Chyba nie taki..? Bo jak taki to cos nie tak.. Taki ma kupel w golfie 3 i powiem ze robi ladnie zwlaszcza ze to bandpass..
Poprzedni sub mialem oparty na tym glosniku jbl gto
Tylko te 160W moze nie dac mu wycisku wystarczajaco..
Dobrzeby bylo podpiac takiego jbla do tego wzmaka i zobaczyc jak to razem goni..
MOzesz tez szukac JLa, ale tej najnizszej serii.W0.. bo brak mocy na inne serie, JL gra miekko, spokojnie i latwo go kontrolowac.
Ogolnie to jaki efekt oczekujesz..?

nie no tego nie tamnowa seria power bull 130 chyba jakos tak