Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-09 02:17:34
NIEPRAWDA !...rany!!...co to za chory pomysł !! ![]() ![]() Co do nowych ...tylko NIE Dębica ! ![]() ![]() Pozdrawiam z Katowic! ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-06-09 07:02:04 1. Nigdy nie kupuj LETNICH Dębic. Fulda mimo, że droższa o tylko o 10 zł jest o niebo lepsza.
2. Zagraniczne... zagraniczne - co to 1983 rok, że wszystko co zagraniczne jest lepsze? Fuldy też są zagraniczne, tyle że w Polsce robione. A Fiat jest polski, bo w Bielsku produkowany - no nie! ![]() 3. Markowe używki... co z tego, że markowe, kiedy używki i stare!!! 4. Żadnych gówien bieżnikowanych! No chyba, że po 20 zł/szt. [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-06-09 07:03:13 ] |
![]() Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2006-06-09 07:24:58 W dobrej cenie moge polecic jeszcze Kleber Dynaxer HP2 - bdb oponki,na ktorych juz smiga kilku klubowiczy i kazdy sie pozytywnie wypowiada ![]() pozdr ja kupowalem w sklepie internetowym Kleber a pieczatke mam z Krakowa (dystrybutora). |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-09 07:31:31 To i ja się dołączę do porad klubowych:Nie kupuj opon Dębica navigator 1 (ponoć 2 też jest nienajlepsza).Esperak jest ciężki,a te oponki są idealne tylko dla samochodów typu panda,corsa itp. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-06-09 07:33:10
Potwierdzam słuszność wyboru ![]() Za namową kolegów wiosną kupiłem taki komplecik w Opony 24 po 157,20 (o cały 1gr taniej ![]() Przyszły zaraz następnego dnia. Zero dodatkowych kosztów. Jak do tej pory jestem zadowolony ![]() |
![]() sylveriush Suzuki Baleno Kombi Oświęcim | 2006-06-09 08:03:03
He he, tak się składa, że w Tychach ![]() ![]() A co do opon to jak najbardziej polecam to co Kisztan powyżej--Kleber Dynaxer HP2. Kupiłem w tym samym sklepie co on i jestem baaardzo zadowolony, zwlaszcza na mokrej jezdni w porownaniu z innymi sa rewelacyjne. Kupuj je jak najbardziej. ![]() Pozdrawiam Sylveriush |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2006-06-09 08:12:54
BABOOOOO !!!!!! na Boga o czym Ty myślisz??? o jakich bieżnikowanych ???? ![]() ![]() Zapodaj Sobie takie oponki jak polecają chłopaki. Powodzenia w poszukiwaniach. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-06-09 08:14:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-06-09 08:23:55
Opłacało się moje dziamdolenie ![]() ![]() ![]() Niedługo kupuję je drugi raz, do drugiego auta ![]() |
![]() pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2006-06-09 09:27:49 od 2 lat mam opony Fulda Diadem Linero (komplet).
Sa bardzo dobre na suchej i mokrej nawierzchni, ciche i ladne, naprawde polecam. Moze jedynie dosc szybko sie zuzywaja ale to chyba cena swietnej przyczepnosci |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2006-06-09 09:35:44 Podstawowa sprawa:
Jaki rozmiar opon chcesz kupić? Bo nie tylko od producenta ale też od rozmiaru opony zależy cena! Jeśli chciałabyś kupić opony o rozmiarze standardowo stosowanym w Espero, czyli 185/65/14 to za opony BARUM BRAVURIS które wyglądają tak: ![]() zapłacisz 163pln za sztukę w sklepie internetowym www.opony.com.pl wysyłka gratis!!! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-06-09 09:48:20 I trafi na serię produkowaną na wschodzie.
I będzie miała drogie, twarde czeskie gówno W tym przedziale cenowym tylko Kleber. Kisztan pokazał tanie dojście. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-06-09 11:20:54
Dojście naprawdę jest sprawdzone juz przez wielu Klubowiczy ![]() Oczywiście wysyłka gratis - płacisz tylko za oponki. Oponki jakie dostałem były tygodniowe (data prod.) i są to oponki Made in Poland Jeśli idzie o mnie, to nie zależało mi na wyglądzie opony, ale przede wszystkim na bezpieczeństwie. Oponki naprawdę super zachowują się na mokrej nawieżchni. ![]() Wachałem się pomiędzy Barumkami, a tymi Kleberami, nawet Zoltar obiecał, że mi dopłaci do Kleberów, niestety do dania dzisiejszego przelewu nie było ... |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-09 13:28:44 nie kupuj bieżnikowanych opon.....!!!!!!!!
jak cchesz kupić tanio to najlepiej podjedź na giełdę do mysłowic, masz tam pełno stanowisk z oponami..... możesz nawet w niedziele założyć, ew. umówić się na inny termin i założyć w cenie giełdowej... co do samych opon... nie kupuj Dębicy furio.... są b. mało wytrzymałe... polecam barum bravuris ale made in France.... nie kupuj przypadkiem made in slovenia bo hałasują.... o kleberach też dużo dobrego słyszałem... więc wybór należy do Ciebie pozdro |
![]() rudi Espero Wloclawek | 2006-06-09 20:30:45 miałem ostatnio podobny dylemat i wybieraąc między bravuris a Kleber wybrałem w końcu pirelli p6 w cenie super są na baloon - ekstra szybka dostawa i opony z trochę wyższej półeczki miałem poprzenio firestone więc wiem - pirellki są ekstra więc ja je Polecam ![]() |
![]() malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2006-06-09 23:07:32 miałem barumki brilant totalna porażka teraz mam kleberki HP 2 o niebo lepsze polecam. |
![]() maskekk 1,5 wwa | 2006-06-10 23:58:31 Tak jak piotrek pisze, nigdy letniej debicy. mam takie letnie passio chyba wlasnie, na mokrym tragedia, na suchym jak szybciej rusze to zosstawiam niebieski oblok z opon. za to zimowki sa zajebiste i zlego slowa o nich nie powiem. |