Zakup Mondeo 2.5 24V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Mam takie pytanie może ktoś z klubowiczów wie ile mniej więcej będzie pił Ford Mondeo 2.5 24V ?

To cacko polyka w miescie okolo 12-13L PB a na trasie miesci sie w 9-10L PB mieszany kolo 11L

no to niewiele więcej niż mój essi 1.4. A wyposażenie o niebo lepsze:
- komputer
- 4x AIRBAG
- wspomaganie
- el. szyberdach
- el. szyby
- el. lusterka
- skóra

no i najlepsze to to 24V

wiem Łukaszu..miałem przez rok takiego łap mnie na gg to pogadamy...wieczorem najlepiej

Michas to co Ty miales nie nazywaj MDO

ensimek ktory rok 98 ? 99 ? 00 ?? i ile $ ??

1997 rok.
9.000 no ale oczywiście nie napisałem całego wyposażenia bo nie chciało mi się tak dużo pisać . Wziąłbym go już tyle że jest teraz u mechanika bo robi przekładkę kierownicy bo autko było sprowadzone z Anglii i wszystko miało na opak . No ale w środku skóra - będzie milej się jeździć takim cudem.

Michal to super, będziesz mógł dalej pomagać w eksploatacji mojego kolejnego auta . Fachowa pomoc zawsze pomocna

[ wiadomość edytowana przez: ensimek dnia 2006-06-11 12:50:49 ]

to 4ch poduszek to on nie ma

o ile zakład że ma? też mnie to zastanawiało, być może auto miało jakieś dopłaty albo na zamówienie jakiegoś businessmana bo watpie zeby szary człowiek taką furę kupywał

od 98 boczne byly montowane w 97 nie wystepowaly nawet za doplata

hmm, sugerujesz że nie widziałem . Szczególnie że to auto mojego szefa obecnego - a on je z anglii zassał. no chyba że ma tylko miejsca z podpisem AIRBAG . Zresztą who cares, mi leży na sercu Ford, skóra, i 2.5 24V

[ wiadomość edytowana przez: ensimek dnia 2006-06-11 13:53:12 ]

Cytat:
2006-06-11 12:48:18, ensimek pisze: jest teraz u mechanika bo robi przekładkę kierownicy bo autko było sprowadzone z Anglii i wszystko miało na opak .

ile za przekładke liczą w takiej furze?

nie mam pojęcia mam to wliczone w cenę, moge się od szefa dowiedzieć ile on dał.

dowiedz sie dowiedz. Najlepiej jeszcze żebyś miał szczegółowy kosztorys i wogóle wszstko nt. przekładki.

no pewno będę miał teraz jeszcze tylko pytanie jak długo proceder przekładki będzie trwał w salonie. Ja najchętniej juz dzis bym do niego zalal i w trase ... tak bez celu .

[ wiadomość edytowana przez: ensimek dnia 2006-06-11 14:55:02 ]

A ktoś może wie w jakich cenach są części do niego drogie/przystępne/tanie ?

a co chcesz dokladnie wiedziec ?? Bo mam wszystko

ogólnie chce wiedziec czy jak sie coś w nim zepsuje to jaką kase zapłace. Czy skubią za części do tego okazu czy ceny są normalne

przykladowe ceny

Moze ktos potrzebuje takiego mondka 94 to jest na sprzedaz
Jak cos to prv