Wygłuszenie pokrywy silnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy espero posiada takowe ???

u mnie jest gola blacha.

czym wygłuszyc ja ????

Cytat:
2006-06-11 16:00:44, hard-drive pisze:
czy espero posiada takowe ??? u mnie jest gola blacha. czym wygłuszyc ja ????

Posiada...było stosowane praktycznie tylko w 2.0 lub w wersjach "zachodnich"..jest to normalna. katalogowo dostępna część zamienna

a cos po swojemu da zrobic ???

Cytat:
2006-06-11 16:22:12, hard-drive pisze:
a cos po swojemu da zrobic ???

po co rąbać drogę przez las kiedy metr obok leci asfaltowa

Hm, a gdzie leży ta asfaltówka, bo chętnie się nią przejadę?
Niestety jako część ta mata jest trudno dostęna.

Swoją drogą 'a propo rąbania lasu, to przypomniała mi się opowieść z jednej z grup dyskusyjnych.
Temat dotyczył determinacji klienta w dążeniu do posiadania internetu drogą radiową.
Kiedyś poproszono kolegę o pomiar i określenie warunków przyłączenia do nadajnika. Pojechał tam i stwierdził, że jest to leśniczówka położona jakieś 300 metrów w lesie. Absolutny brak możliwości przyłączenia. Leśniczy zmartwił się mocno.
Po trzech miesiącach poproszono o ponowny pomiar z zapewnieniem, że coś się zmieniło.
Koleś pojechał i kopara mu opadła. W lesie na wyznaczonym azymusie była przecinka szerokości 100 mertów.
Leśniczy net ma.

Proszę bardzo:
wykładzina maski

Kiedyś tam kupiłem.

a moze ktos powie czy daje cos ta mata wygluszajaca pod maska???? bo mam upatrzony szrot gdzie stoja 2 rozbite espera wiec moze je odwiedze i wyciagne ta mate za grosze.... minusem jest to ze do tych szrotow mam jakies 100 km

Cytat:
2006-06-11 22:55:59, Outcast pisze:
.."a moze ktos powie czy daje cos ta mata wygluszajaca pod maska???? "...

Nie słyszą Cię tak dokładnie ludzie na ulicy ...dla Ciebie w środku bez różnicy z matą czy bez !.....no może jeszcze jedno....jak pada deszczyk to tak nie paruje wyrażnie na zewnątrz

i chyba zima sie szybciej silnik powinien nagrzewac

Cytat:
2006-06-11 23:22:32, Outcast pisze:
i chyba zima sie szybciej silnik powinien nagrzewac

Tiaaaa...o jakieś 1,03 sekundy zapewne

99 zł... Toć to dwa łikendy dobrego picia. Szkoda kasy.