MotoNews.pl

Jakie kupic CB ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie mam zielonago pojecia na temta CB..proszemi doradzic jaki radio, jakij firmy i na co zwrocic uwage i jaka antene mam kupic do samochodu aosobowego w granicach 300 - 500 zl.

Cytat:
2006-06-11 20:08:32, shelby pisze:
Nie mam zielonago pojecia na temta CB..proszemi doradzic jaki radio, jakij firmy i na co zwrocic uwage i jaka antene mam kupic do samochodu aosobowego w granicach 300 - 500 zl.

Poczytaj trochę istniejące wątki i na pewno znajdziesz odpowiedź. Staraj się nie zakładać nowych wątków dublując pytania które ktoś zadał kilka dni temu. Jak chcesz zapytać o szczegóły to wpisuj się do wątku który najbliżej pasuje do tematu pytania.

ale po chuj piszesz nie na temat??? zadalem pytanie, nie dotyczy cie to to sie nie wpieradalaj...gowno ci do tego ile jest tematow....mam to w dupie co myslisz..

sluchaj pajacu, moze w ogole nie kupuj cb - bo styl jaki prezentujesz i jezyk po prostu cie dyskredytuja... CB to ostatnia ostoja "masowej komunikacji" gdzie walczy sie z chamstwem i buractwem... - kup sobie nowe alumy, trzeci spojler czy inna badziewiarska owiewke, a nie zawracaj glowy... mezczyznom
jerryP - szerokosci

Teraz to napewno będziesz musiał poczytać.

... smutne, ale prawdziwe, coraz wiecej idiotow dotyka czegos, czego nie powinni - pare dni temu dolecial mnie tekst: "dobrze jade?, ale czy dobrze jade?" - pytam: - a gdzie chcesz dojechac kolego? - na to slysze: A CHUJ CI DO TEGO... - podejrzewam, ze gdybym mial odrobine wiecej czasu to postaralbym sie klienta tak naprowadzic, by znalazl sie w zasiegu wzroku... a potem odrobine stuningowac twarz... tylko pytanie po co...?

- drugi "incydent" - w katowicach w ubiegly piatek, przez godzine klient siedzial na nosnej i darl ryja: "PYSIA, PYSIA"... no po prostu rece opadaja...

Wątek do usunięcia.

Cytat:
drugi "incydent" - w katowicach w ubiegly piatek, przez godzine klient siedzial na nosnej i darl ryja: "PYSIA, PYSIA"... no po prostu rece opadaja...

To samo jest we Wrocławiu, może to ten sam debil? Czy może o coś chodzi z ta pysia?