Jaka ml 145

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

pewnie takie zapytanie juz bylo ale cos mi przeszukiwanie forum nie dziala jak trzeba. Widze ze na rynku jest duzy wybor anten ml 145 - chodzi mi o magnesowki. Midland sirio, president. Ktora wybrac???

dzieki

Ja bym stawiał na te lepsze firmy, nie ze snobizmu, mam po prostu większe zaufanie do Presidenta czy do Sirio...

Pozdrawiam!

Cytat:
2006-06-11 23:40:51, vronka pisze:
Witam, pewnie takie zapytanie juz bylo ale cos mi przeszukiwanie forum nie dziala jak trzeba. Widze ze na rynku jest duzy wybor anten ml 145 - chodzi mi o magnesowki. Midland sirio, president. Ktora wybrac??? dzieki

Ja mam Alana ML 145 i po roku ciągłego przekładania oraz syberyjskich mrozów popękał mi przewód antenowy, sam wymieniłem więc koszt ok. 10 zł.
Innych zastrzeżeń nie mam, zasięg do 15 km. Zestrojona na 1,1.

w 4 presidentach ml 145 które użytkuję służbowo od mrozu popękała osłona cewki na antenie w sirio ml 145 nic mi się nie przytrafiło użytkuję prywatnie. president ma lepsze osiągi na papierze poruwnując. W życiu i ta i ta antenka działa bardzo poprawnie. midlanda nie miałem okazji użytkować

pozdrawiam

a i jeszcze zapomniałem dopisać, że president ma bardzo cienką gumę pod magnesem która to guma przy zakładaniu i zdejmowaniu trochę odłazi i lubi spaść lub zginąć, w sirio ta przypadłość nie występuje
za sirio płaciłem 159 zł
a za presienta 209 zł

President to President.To co ze troche drozszy.Nie wiem jak inne ml 145 ale president nie odpada z dachu przy 210km/h!!! tyle mi fura poleci. To chyba wystarczajacy argumentSprawdzane oczywiscie na niemieckich autostradach!

Użytkuję ML145 Presidenta od trzech miesięcy.Antenka zamontowana jest na stałe w sprinterze(na środku dachu). Nie mam żadnych uwag.

[ wiadomość edytowana przez: JacA36 dnia 2006-06-16 15:29:14 ]