| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Browarny OmegaA2,0/OmegaB2,5TD Katowice/Mysłowice | 2006-06-16 12:46:08 Trenowałem ten temat przy Omedze A. Otwory odpływowe z wnęki podszybia były zatkane liśćmi i po ulewie woda przelewała się poprzez nawiew i nagrzewnicę do kabiny.
Nie wiem jak to jest rozwiązane w Omie B, być może jest podobna przyczyna. Suszenie kabiny i wykładzin to odrębny temat... |
Browarny OmegaA2,0/OmegaB2,5TD Katowice/Mysłowice | 2006-06-16 13:24:30
Heh... usunięcie przyczyny to najmniejszy problem. W Omie A wygłuszenia płyty podłogowej były zrobione z pianki które całkowicie przesiąknęły wodą. Musiałem wyjąć fotele, odkręcić nakładki progowe i odchylić dywaniki i wygłuszenia, potem to wszystko podeprzeć nad podłogą samochodu i wstawić tzw. farelę która pracowała non stop przez 20 godzin nim to draństwo dokładnie wyschło. |
sunny_chris Opel Omega B Gorzów | 2006-06-16 20:33:35 dzisiaj juz nie chce mi sie isc do garazu patrzec... ale jutro zerkne tam i dam znac co ciekawego tam znalazlem. |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2006-06-17 00:00:05 A płynu chłodzącego to wam czasami nie ubywa |