| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2006-06-16 23:55:50 Brutal kolega dopiero się uczy
wyślij koledze regulamin na priv regulamin bo może go nie znalazł Uwaga na zasady w LOB bo...... |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2006-06-17 09:10:53 panowie spokojnie
kolega kupił Omę i jak każdy z nas ma małą bańke z radości
a jak wszyscy wiedzą dobra bańka nie jest zła
prosze tylko : bez eskalacji pyskówek bo zamkne temat |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2006-06-17 09:40:30 Chris dobrze trafiłeś ale ...
Brutal robi kilka tysiecy miesięcznie więc na nim 500 km wrażenia nie robi ale jestem pewien, że jest dumny z swego auta jak mało kto. Co prawda brakuje mu paru normalnych rzeczy w aucie jak np. linki przyspieszenia ale auto ma świetne, odpowiedniego koloru mega wypaśne.
Ty co prawda mógłbyś się pokusić o więcej szczegółów z twoje jazdy bo tych wrażeń jest ciut za mało, jeśli już coś napisałeś w duperelkach Myślę, że komuś może to przybliży decyzję o kupnie jednynego właściwego auta . |
sunny_chris Opel Omega B Gorzów | 2006-06-17 11:14:41 zdjecia auta i opis zamiescilem na forum juz w pierwszym dniu posiadania... ale nie wiem jakie to ma znaczenie Nie mozesz sie tak irytowac wszystkimi postami ( tymi napisane w jakims celu i bez ) bo sie nabawisz nerwicy zoladka |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2006-06-17 11:36:21 [ wiadomość edytowana przez: Brutal dnia 2006-06-17 11:58:34 ] |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2006-06-17 11:42:18 proponuję wrzucić na luz... |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-06-17 12:12:06 Kolega Brutal niepotrzebnie jest taki brutalny. Rzucil sie na testa jak szczerbaty na suchary. Chcial pochrupac ale nie wyszlo no offence
Tescik chce sie pochwalic i nie ma w tym nic zlego. I tak jest niezly bo nie spytal ile powinna palic i nie mowil o wyciagnietym "maxie", na jakze lubianej przez wszystkich "szybkich", niemieckiej autostradzie. Nie ma co kolegi dolowac, wystarczy ze ma diesla (ktory spalil mu tyle co ponad dwustukonna benzyna .
Pozdrawiam, Vino |