MotoNews.pl

Diagnostyka sondy lambda (Lublin, W-wa) - dobry punkt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czolem! Mam powazne watpliwosci co do sprawnosci sondy lambda mojej Omegi A. Poszukuje godnego zaufania punktu, w ktorym dokonano by jej sprawnej diagnostyki... Chodzi o Warszawe lub Lublin. Podpowiecie?
Serdeczne dzieki z gory, Karol

Cześć, możesz skorzystać z warsztatu Gościniaka na ul. Grzybowskiej odcinek pomiędzy Żelazną a towarową, wjazd jadąc od strony Towarowej zaraz za budynkiem banku, taki nowy szkło i aluminium na elewacji. Mają w miare porządny sprzęt. Możesz też spytać o koszt wymiany, mnie wymieniali sondę i za rozsądna cenę.
Pracyją chyba od 8 do 17-ej.
Pozdr, Janusz

Sie masz ziomku.
Osobiście diagnostykę robiłem w Sabacie na budowlanej(70zł) i raz byłem zmuszony w ASO na Witosa. Z kasowaniem błędów wychodzi tyle samo (120 - ceny z tamtego roku). Co do innych to nie wiem, natomiast na nadbystrzyckiej na przeciwko akademików politechniki jest warsztat boscha, pracują tam zorientowane chłopaki i biorą niedrogo ale nie wiem czy mają program do omy. Moją starą vectrę zdiagnozowali super.
Pozdr

Panowie! Dziekuje za wskazowki - skorzystalem z uslug warszawskiego warsztatu - jest chyba ok (80 zl), w przeciwienstwie do sondy lambda - niestety...
Pozdrowienia, Karol