Kiedy na grzyby ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kiedy wybieramy sie na grzyby ?? moze jutro 20 ?? co wy na to ??

Grzyby są co tydzień o 20ej w niedziele.
Organizują to chlopaki z stwa .

Jak dobrze pojdzie to moze jutro bedą, jak coś to smsy pojdą w ruch pozdrawiam

wlasnie zapraszamy dzis na grzybki napeno beda fajne .....

przyjechalbym ale nie mam transportu

No wlasnie od 3 czy 2 tygodni organizatorem streetow jest STWA SQUAD

Taz Polecam rower ew. sanki

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-06-18 12:35:40 ]

Moze podjade na chwile.

Cytat:
2006-06-18 12:32:36, Dragster_13 pisze:
Taz Polecam rower ew. sanki [ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-06-18 12:35:40 ]

dostaniesz kopa ! ew. dwa!

Te tazo niefikaj. Było fajnie tylko ja sie juz niełapie na takie ekstremalne akcje holowania auta i pozniej pchania przez pol miasta i jeszcze okazało sie ze juz nikogo niebyło

hehja sie dopiero wkurzylem bo nadarmo pojechalem i liap mialem poscigac sie i nic nie wyszlo z tego dobego ale to nic dam rade za tydz .patryk jak tam twoje samopoczucie po przejazcze polowka???

Cytat:
2006-06-19 07:10:25, Dragster_13 pisze:
Te tazo niefikaj. Było fajnie tylko ja sie juz niełapie na takie ekstremalne akcje holowania auta i pozniej pchania przez pol miasta i jeszcze okazało sie ze juz nikogo niebyło

ale masz szczescie
wpadlem specjalnie zeby ci kopa zasadzic a tu lipa !!
nie bylo cie !!

Cytat:
2006-06-19 07:25:51, MAJER pisze:
hehja sie dopiero wkurzylem bo nadarmo pojechalem i liap mialem poscigac sie i nic nie wyszlo z tego dobego ale to nic dam rade za tydz .patryk jak tam twoje samopoczucie po przejazcze polowka???

Ty to jesteś istny wariat polną drogą zapiernicza i jeszcze mówi ze mu mało, za wycieraczką tylnią wydech a ten jedzie dalej kiedy coś przy niej robimy? zaplon itp?? Tazo jak taki Fighter jestes to chodz na sektor a nie na forum piszesz

jutro wydech zakladam i cos jeszcze pokombinuje czekam na kase bo musze wapsc do elektryka porobic instalacie i ten zapoln tzreba ustawiac

Cytat:
2006-06-19 09:39:09, Dragster_13 pisze:
... Tazo jak taki Fighter jestes to chodz na sektor a nie na forum piszesz

Dragster ty juz nie pierdo$ bo ci sie rodzinka powiekszy