MotoNews.pl

Błękitna niunia!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!

dzisiaj kupilem fiat 127 mkIII! kasta jest od 900ki alee silnik jest 1.3, deska tez jest od sporta, lotka tez od sporta i wydech!

i musze wymienic caly uklad wydechowy oraza klocki z przodu! ktos wie gdzie dostane te czesci w poznaniu?

Fajna baza..
Troche roboty masz
Klocki pasuje z fiaciura 125,tak ze do dostania w kazdym sklepie z czesciami
Co do wydechu ciezko bedzie ci znaleść orginalny

Fajna jest. Klocki kup ferrodo cena ok 45zl + plyn dot 4 - tego bydlaka 1.3 ciezko wyhamowac .Wydech pewnie dostaniesz z Bosala ale bedzie to kupe kosztowalo(ostatnio kupowalem dwororke i zaplacilem za nia 150zl - o jakosc wykonania lepiej nie pytaj) z Walkera tez pewnie bedzie ale jeszcze drozej .Najlepiej chyba bedzie oddac auto do tlumikarzy ktorzy cos dopasuja

no w sumie chodzila mi po glowie :>
jak silniczek jaka jego kondycja?
jak ogolny stan samochodu?

to i ja sie pochwale

[ wiadomość edytowana przez: KomaNcz dnia 2006-06-27 09:27:07 ]

[ wiadomość edytowana przez: KomaNcz dnia 2006-07-04 17:48:50 ]

w cipke fajna siódemka
lusterko tez daje rade
heh nie mow ze przechowujesz fiata na plebani

blacha daje rade! troche nadkola ponitowane i cos kiedys mu spadlo na dach kolo przedniej szyby pozatym katastrofy nie ma! skrzynia troche buczy i sprzeglo sie powoli konczy! dzisiaj kupilem alu do 127 cromodory(jak wstawie to wstawie foto) znalazlem takiego fiata tyle ze z silnikiem 900 i teraz pytanie czy skrzynia biegow przy nim bedzie taka sama? bom bym juz kupil na zapas jak ta zaczyna dawac znaki! czy idzie dopasowac od innego fiaciora okladziny cierne do sprzegla? powiedzcie mi po co jest piaty bieg w tym samochodzie jak na 4 jedzie szybciej a zmieniajac z 4 na 5 praktycznie nie widac roznicy w obrotach! ale co mnie najbardziej cieszy w tym autku to jego osiagi bo jak dlamnie sa wystarczajace! i te zegary ze sporta! apropo jak by ktos potrzebowal to mam na sprzedaz deche rozdzielcza do mk3 sport! oraz ten zegar do lusterka wstecznego?

Skrzynia od 900 nie przypasuje do silnika 1.3. Sprzeglo mozna kupic bez problemu. Ostatnio nawet na allegro czesto bywa sprzeglo razem z dociskiem. Piatka to taki nadbieg.
Ja tez ostatnio kupilem 127 w tej samej konfiguracji buda od 900 silnik 1.3. Jakas nowa moda
Moja z zewnatrz troche gorzej i dziwaczniej wygladala Twoja z zewnatrz kupy sie trzyma.
Napisz ile za deche, bo szukam takiej.

a czemu nie ? Nik nie ukradnie i Pan Bog strzeze na tym zdj nie widac prawych drzwi ktore nie wygladaja juz tak ladnie (ktos mi przywalil na parkingu drzwami) a lusterka mialem zmienic ale nigdy nie moge dostac tanio kompletu lusterek

[ wiadomość edytowana przez: KomaNcz dnia 2006-06-22 12:29:44 ]

Cytat:
2006-06-21 08:45:49, KomaNcz pisze:
to i ja sie pochwale

sliczny

Na podstawie prawie identycznego zdjecia kupilem swoje 127

w ogole byl identyko

OTO FOTO:

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2006-06-24 23:19:15 ]

Cytat:
2006-06-22 08:04:14, Gigi127 pisze:
Skrzynia od 900 nie przypasuje do silnika 1.3.

Dlaczego nie ???

Pozdrawiam