Co proponujecie po Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jako że ostatnio to wogóle sie motoryzacją nie interesowałem (bo byłem zadowolony ze swojego Espero )
mam duży problem żeby zdecydować się na jakiś następny tani samochód

Jest tak że kasy nie chcę wydać więcej niż ok 12 000 zł

interesują mnie tanie marki czyli Daewoo Chevrolet Skoda.

Co możecie mi podpowiedzieć jeśli chodzi o następny wóż ? Za czym mogę się rozglądać w tej cenie ?

(szczerze to gdyby robili Espera jeszcze w 2001 roku to też bym wziął Esperala). Chyba że Espero z 1999 r jeżdzony w niedzielę w full wypasie bez śladów rudej szmaty

Może ktoś ma namiary na jakieś dobre cele motoryzacyjne ?

Pozdr. all

Jak masz "tylko" 12000 PLN to po prostu... zostań przy Espero

tylko jest problem żeby coś wychaczyć od takich co w niedzielę jeżdzą lub z niemiec w lepszym wypasie I właściciel, niski przebieg, garażowany (więcej niż jeżdzony)
brak namiarów

[ wiadomość edytowana przez: Taurus dnia 2006-06-18 12:37:46 ]

jezdzij tym co masz. a za 12 tys to jaka ty skode chcesz kupic felicje? . Moim zdaniem niepakuj sie w auto za 12 tys bo zeby cos znalesc dobrego graniczy z cudem

Za mało kasy

Wpadniesz na minę z tą zamianą

Chętnie bym jeździł Espero ale po wypadku zostało zezłomowane no i teraz nie ma czym pociskać :/

To ile trzeba by wyrzucić kasy na inne auto ?

[ wiadomość edytowana przez: Taurus dnia 2006-06-18 16:57:52 ]

ok 60 tys na porzadne nowe ))

Cytat:
2006-06-18 11:13:31, Taurus pisze:
Panowie jako że ostatnio to wogóle sie motoryzacją nie interesowałem (bo byłem zadowolony ze swojego Espero ) mam duży problem żeby zdecydować się na jakiś następny tani samochód Jest tak że kasy nie chcę wydać więcej niż ok 12 000 zł interesują mnie tanie marki czyli Daewoo Chevrolet Skoda. Co możecie mi podpowiedzieć jeśli chodzi o następny wóż ? Za czym mogę się rozglądać w tej cenie ? (szczerze to gdyby robili Espera jeszcze w 2001 roku to też bym wziął Esperala). Chyba że Espero z 1999 r jeżdzony w niedzielę w full wypasie bez śladów rudej szmaty Może ktoś ma namiary na jakieś dobre cele motoryzacyjne ? Pozdr. all

Na twoim miejscu zainteresowałbym się Nubirą z lat 97- 99.

Kolega z forum Nubiry ma swoją na sprzedaż, z tego co pamiętam kol. Kolber dał ogłoszenie w dziale kupię sprzedam: klik

Następne espero?

Przesadzacie trochę - rozglądam się w autkach do 15 tzł i można znaleźć nubirę II 2.0 w cenie wywoławczej 14-15 tzł.
A za ile zostanie sprzedana, to inna sprawa, więc nie taka tragedia.
Rocznik '00.
Pozdr. P.

ja tez bym celowal w nube...chocby ze wzgledu na blache..po za tym podaz jest ogromna ceny niskie..a jest to jednak pewien krok naprzod w porownaniu z espero..tylko jak juz to 2.0

nubira

Opla Asconę

Moim nastepnym bedzie do wyboru: Audi prawdopodobnie 80 B4, albo jakis japoniec: Toyota, Mazda.
Najpierw musze wykonczyc espero...

ja jeszcze 2-3 lata tym pudłem , a potem C6
jak wygram w totka oczywiście
, a jak nie wygram to może jakaś Xantia młoda, albo nuba...

Nubira.

Swieże auto za grosze...

Mazy mi sie subaru impreza STI no ale to sfera mazen i zapewne sporych zarobkow zeby to utrzymac . Nastepnym autem bedzie octavia RS w nowej budzie, honda accord type S lub nowy pasek i wszystko w kolorze czarnym
Ale to za jakies 4 lata dopiero

Cytat:
2006-06-20 10:03:28, Bartek1112 pisze:
Mazy mi sie subaru impreza STI no ale to sfera mazen i zapewne sporych zarobkow zeby to utrzymac

I twardej dupy żeby tym jeździć, a jeszcze lepiej posiadania drugiego normalnego auta, żeby nim jeździć po "normalnych" drogach.

Taka impreza jest wygodniejsza od rozklekotanego Espero...

Cytat:
2006-06-20 11:27:15, Zoltar pisze:
Taka impreza jest wygodniejsza od rozklekotanego Espero...

Wygodniejsza ?

Impreza to taczka. Lepsza zawieche ma juz EVO VIII czy VII.

Ja gdybym mial kupic jakies scigadelko za cene Imprezy cze Evo to chyba poszukalbym sobie jakiegos samochodu niemieckiego z duzym i mocnym silnikiem a jestem pewien ze czesci bylyby tansze.

Fajne sa te samochody czysto sportowe ale nie nadaja sie do codziennej jazdy. Kolega sobie kupil EVO VIII i jest z niego zajebiscie zadowolony ale w zimie bo fajnie to jezdzi ale w lecie... tragedia. Twarde, zero komfortu.

Ja bym celowal w Merca W129 SL 3.6 Brabus albo taki sam tylko z silnikiem 500 / 560 / 600.
Cena okolo 70tys pln ale to jest fajna bryka i bardzo komfortowa a i czesci duzo do nich jest w przystepnych cenach jak na swoja klase cenowa.