Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() lukaszzrr Opel Omega B Toruń | 2006-06-18 16:38:50 Witam
Auto kupiłem już w takim stanie i jeżdzę ponad rok i wszystko sprawdzałem już i wszystko działa. Także nie ma powodów do obaw, ale po prostu zaciekawiło mnie to po tym artykule: Artykuł z porad Tutaj jest po prostu ich więcej. Dlatego też zadałem pytanie jak to się ma do tego co jest u mnie. Pozdrowionka Łukasz |
![]() arielka LOB MEMBER Omesia C 2.6 Design ... Ostróda | 2006-06-18 17:03:26 Poz. 24 jest pusta i tam też nie masz bezpiecznika.
Podobnie z poz. 10 i 35 Pozostałe to może dodatkowe opcje wyposażenia, których nie posiada Twoje autko lub bezpieczniki diod, kontrolek, lampek itp., które nie wpływają na jazdę. Moim zdaniem jest OK. W poprzedniej Omce miałam podobnie i mimo że to była to full opcja - wszystko działało ![]() PZDR |
Scooby Omega caravan 2.5V6 Warszawa | 2006-06-19 12:01:43 A mnie intryguje do czego jest ta zworka z wtyczką na dole po lewej.
Jesli ktoś przetestował temat to będę wdzięczny. |
Browarny OmegaA2,0/OmegaB2,5TD Katowice/Mysłowice | 2006-06-19 13:29:47 Poz 25 to chyba bezpiecznik od obiegu wewnętrznego. Jeżeli rzełączanie obiegu działa bez bezpiecznika to faktycznie dziwna sprawa...
czarna zworna na dole z lewej extra ![]() |
Scooby Omega caravan 2.5V6 Warszawa | 2006-06-19 13:46:56
Nie , obok w prawo pod czerwonym kabelkiem z konektorkiem niewiadomego pochodzenia widać pentelkę z białego kabla. Zakończone jest to wtyczką. |
![]() lukaszzrr Opel Omega B Toruń | 2006-06-19 14:34:47
A działa co najlepsze ![]() Zwora ??? NIe za bardzo wiem o czym konkretnie piszesz, ale ja tu nie grzebałem od zakupu - taki stan jest od mojego zakupu ![]() Pozdrawiam Łukasz |
![]() lukaszzrr Opel Omega B Toruń | 2006-06-19 14:36:44
Powiem szczerze, że nawet nie wiem co to jest. Ten czerwony kabelek to pewnie " + ", ale nie sprawdzałem. Ale to drugie to już zupełnie nie wiem i ciężko mi przypuszczać nawet co to moze być. Jedyne co mi przychodzi do głowy to " - " ![]() Pozdrowionka Łukasz |
![]() xmajk opel Omega B 2.0 16v łódź | 2006-06-19 23:36:39 a u mnie nie ma tych od spryskiwaczy i od dodatkowego powietrza przekaznika zaznaczonego na rysunku kolkiem...to sa spryskiwacze reflektorow czy do podgrzewania spryskiwaczy??bo kabelki do spryskiwaczy mampodciagniete tak jakby byly podgrzewane ale nie dziala ten bajer na pewno moze dlatego z enie ma tych bezpiecznikow?? ![]() |