MotoNews.pl

SPRZEDALEM MOJA LAJDACZKE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM.DZISIAJ PO DLUGIM I OSTRYM TARGOWANIU SPRZEDALEM SWOJA LADE SAMARE KOLEGOM ZZA WSCHODNIEJ GRANICY TZN. UKRAINCOM URZEKLY ICH CIEMNE SZYBY I ALUFELGI.PO RAZ PIERWSZY SPRZEDALEM AUTO DROZEJ NIZ KUPILEM PRZYCZYM ZROBILEM NIA OD PAZDZIERNIKA 2005 OKOLO 55 TYS.KM.A ZARAZ JADE PO DRUGA IDENTYCZNA TYLE TYLKO ZE Z CZARNYMI WYKONCZENIAMI W SRODKU I SUPER STANIE OD DZIADKA Z PRZEBIEGIEM 130 TYS.TERAZ CZEKA MNIE DUZO PRACY TZN.MUSZE SCIEMNIC SZYBY,ZNALESC JESZCZE LADNIEJSZE ALUSY I SPRZET GRAJACY.JAK TYLKO BEDE MOGL TO WRZUCE ZDJECIA NOWEGO NABYTKU.POZDRO

petrox jak ty to robisz...

Cytat:
DZISIAJ PO DLUGIM I OSTRYM TARGOWANIU

Zapomniał dodać kto pełnił role koordynatora sprzedaży
Ale łezka w oku mu się zakręciła!

za ile poszła?

poszla za 1850pln ale gdy wyjezdzali to lezka sie w oku zkrecila ale ta nowa zrobie jeszcze lepiej jutro jade po nowy nabytek i zaczynam dzialac.faktycznie arii sprawdzil sie w usprawnianiu stosunkow ukrainsko polskich.pozdro.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla niego dobry MEDOOF!!!!!!!!!!!!

Ty to masz zdolności marketingowe.
Jak będę chciał kiedyś coś sprzedać to się odezwę.

podważam zdolnosci marketingowe petroxa po usłyszeniu tego co kupił... niby silnik dobry ale reszta... esh własciwie od nazyw zaczynajac

Cytat:
podważam zdolnosci marketingowe petroxa po usłyszeniu tego co kupił... niby silnik dobry ale reszta... esh własciwie od nazyw zaczynajac

Myślę, że przy zakupie jakiego dokonał petrox górę wzieły wrazenia z jazdy, do tej pory jeżdził samarą, która sprawowała się bardzo dobrze ale petrox potrzebował czegoś więcej, coś co jest "lepsze" "zachodnie" i se zakupił opla i teraz ma chopla .
Teraz dopiero ma tego czego chciał (szybkość) w opadaniu wskaźnika paliwa

Cytat:
2006-07-14 09:22:28, arii82 pisze:
Myślę, że przy zakupie jakiego dokonał petrox górę wzieły wrazenia z jazdy, do tej pory jeżdził samarą, która sprawowała się bardzo dobrze ale petrox potrzebował czegoś więcej, coś co jest "lepsze" "zachodnie" i se zakupił opla i teraz ma chopla . Teraz dopiero ma tego czego chciał (szybkość) w opadaniu wskaźnika paliwa

zobaczymy juz na wiosne a nawet na jesieni :d jak bedzie żółkł....

a jaki to opelek? ja zamierzam tez zmienic autko ale tak we wrzesniu, co sadzicie o nissanie nx 100? pozdrowka

Cytat:
jak bedzie żółkł....

Chyba petrox wczesniej pozółknie

witam wszystkich zakupilem opla kadetta 2,0 GSI ktoryu ma pod maska 115 koni posadzony jest na sportowym sztywnym zawieszeniu deska w pełnym dygitalu kubełkowe fotele i najwazniejsze to ze auto nie jest skalane gazem fakt ze przy naszych cenach paliwa jazda nie jest tania /nie tankuje paliwa z ukrainy ktore u mnie jest po 3,40zł/ale efekt jazdy dwulitrówka na benzynie tzn. osiagi ze startu i predkosc rekompensuje wydatki za autko wydałem 2000zł bylismy razem z arim jego łajdaczka w jawoznie po mojego czadeta.gdyby moja lada miala taki motor i takie przyspieszenie to jezdzilbym nia do konca zycia no coz teraz poznaje wady i zalety opla POZDRO I TAK SZKODA MI MOJEJ SAMARKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2006-07-15 07:55:14, petrox82 pisze:
witam wszystkich zakupilem opla kadetta 2,0 GSI ktoryu ma pod maska 115 koni posadzony jest na sportowym sztywnym zawieszeniu deska w pełnym dygitalu kubełkowe fotele i najwazniejsze to ze auto nie jest skalane gazem fakt ze przy naszych cenach paliwa jazda nie jest tania /nie tankuje paliwa z ukrainy ktore u mnie jest po 3,40zł/ale efekt jazdy dwulitrówka na benzynie tzn. osiagi ze startu i predkosc rekompensuje wydatki za autko wydałem 2000zł bylismy razem z arim jego łajdaczka w jawoznie po mojego czadeta.gdyby moja lada miala taki motor i takie przyspieszenie to jezdzilbym nia do konca zycia no coz teraz poznaje wady i zalety opla POZDRO I TAK SZKODA MI MOJEJ SAMARKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale żeś se kupił auto siostra miała takiego tyle że motor miał 129KM
elektryka siada (skrzynka z bezpiecznikami)cuda na kiju, rdza szybko bierze nadkola .Auto robi wrażenie(ale nie na mnie ) licznik digital(288km/h) ,zawieszenie sztywne (z biegiem czasu zacznie cię wkurzać )auto z dobrym stanie silnika powinno jechać 200-215km/h.Aha jak ma szyber to lubi cieknąć mimo to życze miłej eksploatacji

Kadett full wypas palisz nim lacze?

Nie należy też pomijać korozji,która atakuje kadeciaki z takim samym smakiem i szybkością co Ładzianki

No tak, ale przeciez Kadett jest ze 3 półki wyżej - wiadomo dobro z zachodu i ogólnie pewnie pachnie jeszcze dojcz markami

Ale po co tak koledze dop....dalacie... Nie stac Was na zyczliwszy komentarz?

po pierwsze ten kadett jest od poczatku w kraju po drugie kreci sie do 215 km/h po trzecie lubie widziec zrzedniete miny kierowcow np.audi lub vw pobwieszanych spoilerami gdy zostaja na swiatłach z tyłu.chciałem szybsze auto wiec kupiłem kadetta bo nie było mnie stac na modernizacje mojej samarki.teraz mam mozliwosc do brania udziału w nielegalnych wyscigach po ulicach lublina no ale w sumie łada tez tam brałem udzial.a co do palenia gum to kreci jeszcze na dwójce.pozdro

Cytat:
2006-07-15 14:03:05, soop pisze:
Ale po co tak koledze dop....dalacie... Nie stac Was na zyczliwszy komentarz?

To są bardzo życzliwe komentarze.Jeśli szukasz nieżyczliwych,jakie podają w podobnych sytuacjach,to polecam forum F&F

Moja łada kręci jeszcze na dwójce no ale niestety nie biore udziału w nielegalnych wyścigach na ulicach lublina.