Kłopot z telefonem2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam bmw 730 94r.i w wypsarzeniu jest telefon z którym mam wiele problemów.najpierw nieczytało mi kart polskich ale dowiedziałem się że pali na plusie..wsadziłem i zatrybił!!wsio gra poza tym że gdy ja lub z tego telefonu gdzieś dzwonię to normalnie jest sygnał normalnie słychać jak ktoś odbiera ale po 3,4 sekundach rozłącza się z wielokrotnym sygnałem,tak jakby gubił zasięg?dzieje się tak nawet kiedy ja dzwonię na ten mnumer.czy ktoś może wie co jest tego przyczyną?????dzięki z góry za przejrzenie!!pozdrawiam serdecznie!!

Napisz czy to się dzieje na karcie Simplus .To podam ci kod który zmieni taktowanie impulsów i bedzie OK> Poprostu simplus tak ma i juz nawet nowe telefony nie chodzą w simplusie . pozdr.

czesc

Ja mialem to samo po prostu telefon nie pozwala na pobieranie z karty oplaty za dzwonienie i jak zadzwonisz do plusa podadza ci kod do wpisania i bedzie OK ja tak zrobilem i dziala - centrala po prostu przejmuje naliczanie impulsow a nie aparat.

Witam
Miałem to samo z fonem w mojej bemce 5e39, dopiero karta Heyah ruszyła.Ale po włożeniu w telefon też tak było.Więc za poradą mądrego w tych sprawach umieściłem kartę w czytniku który znajduje się w bagażniku w centralce.
od tego momentu wszystko hula aż miło, ja dzwonię i do mnie dzwonią.

Pozdrawiam
Jarecki001