[S] Daewoo Espero 1998 1,5 gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Przymierzalem sie od pazdziernika do innego autka... i w koncu nadeszla ta chwila... przesiadam sie...

Do sprzedania jest wiec moj esperak 1,5 rocznik 1998. Przy ok 125k km (ok 2 lata temu) w aucie zostal zamontowany gaz, od tego czasu auto zrobilo ponad 80k km, obecny stan licznika 209k km.

coz tu wiele mowic, zainteresowane osoby zapraszam na priva ))

Cena jaka mnie interesuje to 6000zl

ponizej kilka fotek do klikania

klik 1
klik 2
Monza 1
Monza 2
Monza 3
Monza 4
i jeszcze jedno
i jeszcze
ostatnie

Pozdrawiam wszystkich i ... mimo zmiany autka klubu napewo nie opuszcze... mimo iz znam Was w sumie tylko wirtualnie

ETomek

Sprzedane

No to gratuluje obydwu stronom

pozdrawiam

Przyłączam się do gratulacji

Pozdrawiam...

Dzieki temu forum dokonałem zakupu tego samochodu i jestem bardzo zadowolony, mam nadzieje ze moge tutaj liczyc na pomoc i wskazówki przy dalszej eksloatacji auta.

[ wiadomość edytowana przez: 3Dm dnia 2006-06-30 09:18:12 ]

dziekuje za gratulacje, a Bartkowi zycze duuuuuuuuzo radosci podczas uzytkowania mojego Esperaka )

ZAPAMIETAJ jest to jedyne espero w klubie ktore jezdzilo po torze Formuly 1... w Monzie!!!!! ))

Cytat:
2006-07-02 09:14:38, ETomek_GT pisze:
..." jest to jedyne espero w klubie ktore jezdzilo po torze Formuly 1... w Monzie..."

nooo...chyba wypadało ...skoro już było to "GT" ...ciekawe , czy Bartkowi odbiorą to charakterystyczne oznaczenie "wersji" ...nie wim naprawdę jak wydz.komunik. to robi..

A co do pomocy i wsparcia dla 3Dm...może Piotr_ek zostanie jego specjal doradcą techniczym

3Dm..Gratuluję i życzę Frajdy z posiadania i użytkowania !

Cytat:
2006-07-02 11:01:37, bogdan1 pisze:
A co do pomocy i wsparcia dla 3Dm...może Piotr_ek zostanie jego specjal doradcą techniczym

A co to ja niańka jakaś jestem czy inny molestant? No... mogę pomóc utopić złomiaka w jakimś lokalnym strumyku co najwyżej.

Cytat:
nooo...chyba wypadało ...skoro już było to "GT" ...ciekawe , czy Bartkowi odbiorą to charakterystyczne oznaczenie "wersji" ...nie wim naprawdę jak wydz.komunik. to robi..

nio ja mam nadzieje ze kolega pozostawi "GT" bede szybciej rozpoznawac swoja bryczke )) i beda okazje do mini zlotow )