Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2006-06-21 17:42:04 Co prawda w temacie napisałem o sprzedaży sprężyn, ale tak naprawdę chodzi mi o ich zamianę na komplet zdrowych sprężyn seryjnych.
Fakt, auto teraz wygląda świetnie i prowadzi się rewelacyjnie, ale ja głównie jeżdżę po Wrocławiu i obniżone auto jest mi niepotrzebne. Tym bardziej, że nisko wiszący Remus z tyłu dostaje po dupie na co większych wybojach, grr... Kto był na ostatnim zlocie pewnie widział jak samochód wygląda na tych sprężynach, a jak nie był/nie widział to może zobaczyć u mnie w profilu lub np. na tej fotce. I teraz meritum sprawy - oddam swoje sprężyny za komplet naprawdę dobrych fabrycznych (nie zamienników) + 100zł dopłaty. Jeżeli wcześniej kupię sprężyny to swoje wystawię na allegro od 300zł (cena nowych ponad 310 ojro - można sprawdzić www.irmscher.de, a moje pojeżdzą jeszcze baardzo długo). [ wiadomość edytowana przez: Immo dnia 2006-06-28 08:16:29 ] |
![]() dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2006-06-28 12:15:51 hehe widzę Immo że nie pospałeś za długo ![]() ![]() ja dotarłem na 7 i umarłem na prawie 3 godz. Imprezka rewelacyjna. Było piwo, ciemno (nie licząc światła z telefonu) w chuj kamieni pod autem Immo (podobno specjalnie nasypał je tam Autoseba ![]() ![]() ![]() W takim klimacie zrobiliśmy przekładkę sprężyn ![]() Z mojej strony równie wielkie podziękowania dla Autoseby i dla jego magicznych narzędzi ![]() ![]() ![]() Wielkie dzięki również dla Immo za powierzenie mi takich zajefajnych sprężynek Irmschera ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz ja mam Lołrajdera a on terenówkę typu Paryż-Dakar No i podziękowania dla naszych kobiet za to, że tolerowały nasze nocne zmagania. Alicia nas wspierała cennymi uwagami w kwestii bezpieczeństwa i higieny pracy sącząc przy tym Heinusia ![]() ![]() p.s. Zaraz po wyjechaniu z placu boju źle oceniłem wysokość krawężnika i usłyszałem pozdrowienia od tłumika ![]() ![]() ![]() |
![]() autoseba Jeep Wrocław | 2006-06-28 12:33:58 he he ,było czadowo ![]() musimy to kiedyś powtórzyć ![]() ![]() Po prostu praca zespołowa w najlepszym wydaniu ![]() I nie przesadzajcie z tymi podziękowaniami, bo się rozpływam w komplementach. [ wiadomość edytowana przez: autoseba dnia 2006-06-28 12:53:58 ] |