MotoNews.pl

Tor wyscigów samochodowych gliwice-łabędy [??????]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o co lotto???
byłem ostatnio w gliwicach i tak patrze na mape a tu ...łooo kur$* !

Ja ino glowa nisko bo mozesz pociskiem z twardego zarobic To tor na ktorym czolgi z bumaru testuja

no to kuna fak czemu dałny piszą ze tor wysciguf?
i wogle kształt teo jakis taki...jak tor0

Cytat:
2006-06-21 21:54:27, qbara pisze:
no to kuna fak czemu dałny piszą ze tor wysciguf? i wogle kształt teo jakis taki...jak tor0

Ano. Na rowerach niedawno sie tam zapuszczali. Tylko ostatnio zandarmeria tam pilnuje bo strzelania sa.

a da sie tam jeździć ???

Da się na pewno, jak wszędzie. Pytanie tylko jakiego lifta trzeba zapodać... Skoro tam czołgi pomykają to może wymagać nastawów off-road'owych

nastawy mocno off-roadowe jezdzilem rowerem, koliny na 30-40cm czolgi zapierdzielaja w dni powszednie (ja bylem w niedziele wtedy nikt tego nie pilnowal, aczkolwiek troche strach :/ pod tonami ziemii jest nawet kostka brukowa na tych wszystkich drogach, dlugie proste, luki, skrzyzowania, bajer... ale na quada ;|

Za "niemca" to był tor wyscigowy
Jak nikusss pisze brukowany.....
Po wojnie jak wybudowali bumar zaczeli tam czołgi ujezdzac I tak zostało...
Moj wujek tam ujezdzał swoja syrene....Bo do połowy 70 lat szło tam nomalnie wjechac...Bo wiekszośc tego toru było dalej wybrukowane.Bez tej całez ziemi.Pozniej cos sie tam stało,bo ludzie zaczeli tam włazic jak na łake..I ogrodzili ten cały teren...Zaczeli chodzic zołnierze wzdłuz płotu itd..