Co poradzicie do mk7 dokładka na tył??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam essa mk7 i brakuje mi tyłu tzn coś bym tam wykombinował co mi poradzicie żeby go obniżyć, może macie jakieś oferty stronki cokolwiek czekam

Najlepiej to zderzak zendera dedykowany do essa albo te takie łezki pod zderzak.wiesz o co pewnie mi chodzi.z laminatu w kazdym badz razie nic nie kombinuj i jakis monstrualnych zderzakow tez nie zakladaj bo ess bedzie wygladal beznadziejnie chyba ze takie rzeczy lubisz to ok, wkoncu twoje auto.

NO BARDZO CHĘTNIE BYM ZAŁOŻYŁ ZENDERA ALE CIĘŻKO TO DOSTAĆ .A MONSTRUALNYCH NIE LUBIE I NIE ZAŁOŻYŁ BYM TAKICH.A TE ŁEZKI CO MÓWIŁEŚ TO OTO CI CHODZI http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1228313 TUTAJ MA Z TYŁU NA ZDERZAKU???TYLKO ŻE ONE CHYBA NIE PASUJĄ DO KOMBI A INNYCH TO JA NIEWIDZIAŁEM

sam mam takie lezki ale nie zalozone byly z powodu braku czasu .co do zderzaczka ja mam taki z pakietu RS

foto1

foto2

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2006-06-24 14:07:20 ]

NO ŁADNE WŁASNIE O TO MI CHDZI TYLKO JA POTRZEBUJE DO KOMBI ...WIECIE MOŻE CZY TE ŁEZKI PASUJĄ WŁASNIE DO KOMBIAKA

tego to ja ci nie powiem ale mysle ze troche wlokna skanaego szpachli itpi biedzie gites nie ma rzeczy niemozliwych

no wiem to jest prawda no ale on i tak bedzie za wysoki (musi byc tego samego stopnia niski co przedni ...co możecie jeszcze mi poradzić , słyszałem że pasują od innych marek aut jakieś dokładki ładne tylko nie jestem w temacie

przejedz sie do poznania na gielde i ci cos tam dopasuja do gustu..... zobacz u mnie w profil... ale maja tez inne

poszukaj na forum w zdjeciach... a potem wystaw na Allegro jako Twoje. Tyle mojej rady.

a co do tego że mam wystawić na allegro to myśle że jesteś w błędzie KIELEK!!!!... borys kiedyś przeglądałem w allegro i właśnie widziałem taką dokładke jak masz na tył ......a teraz szukam i nic nie moge znależć...zawsze jak sie czegoś che to nie ma może macie pomysły jakieś jeszcze bo do poznania to narazie nie śmigam

na allegro wystawial posrednik a w poznaniu masz producenta....

zender do kombi wcale nie jest dużo niższy niż seria, podobnie spwrawa wygląda w hatchbacku.....co nie zmienia faktu że to najładniejszy zderzak do essiego

NO TO PRAWDA ZE ZENDER JES BARDZO ŁADNY...HMM to mówicie że został mi poznań. a może dało by sie zrobic jakąś dokładke z innych marek aut albo cuś bo musze coś z nim wykombinować ..oczywiście nie do ziemi

borys ty masz obnizony samochod bo tak ladnie wyglada i ile cie kosztowalo zrobienie dwoch koncowek

no podajrze samą taką dokładke widziałem za 150 zł plus koszty przesyłki ...ale to było x czasu temu.....musze coś wykombinować tylko jak coś sie wymyśli to napewno będe musiał zdejmować hak

szczypek7vl - jest obnizony -60mm przod 40mm tyl......a koszt koncowek to..... jak pamietam 220 (koncowki) + ok.50zł (rury) +wlasny czas i robocizna

SAVO -przy tej dokladce co ja mam hak pasuje i jest nawet luz miedzy hakiem i dokladka

[ wiadomość edytowana przez: borys dnia 2006-07-12 22:07:20 ]