Przekładka el. szyb

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko odnośnie przekładaki el. szyb tylnich z sedana do kombi w którym na razie są korbki. Czy mechanizmy będą pasować i czy już jest pociągnięta wiązka przewodów ??

Jeśli masz Omege B to spokojnie bedzie pasowało. Ja do swojego sedana włożyłem od kombi i jest OK. Niestety instalacja jest podciągnięta ale tylko do słupka, a dalej do drzwi musisz wymienić, bo wiązka nie jest kompletna, bynajmniej w moim przypadku tak było.
Pozdr.

Cytat:
2006-06-28 06:55:48, kubaTDS pisze:
Jeśli masz Omege B to spokojnie bedzie pasowało. Ja do swojego sedana włożyłem od kombi i jest OK. Niestety instalacja jest podciągnięta ale tylko do słupka, a dalej do drzwi musisz wymienić, bo wiązka nie jest kompletna, bynajmniej w moim przypadku tak było. Pozdr.

Chodzi ci o to że jest podciągnięta instalacja do tej ogrągłej wtyczki w słupku na kilka bolcy?
napisz czy dokupiłeś reszte wiązki tej co jest w drzwiach czy jakoś inaczej sobie poradziłeś ,bo właśnie się zastanawiam nad przekładką z manual na elektryke

Przecież widać, że kolega ma A
Będą pasować, bo wszystko jest identyczne. Ja u siebie przekładałem, ale niestety że oma goła i w wiązkach drzwi nie było pociągnięte sterowania do szyb to przeciągnąłem kable przez otwory odprowadzające wodę na dole drzwi.
Jak będę miał kiedyś czas to wymienię całe wiązki ale to jest od cholery zabawy z lutowaniem.

PS. sry nie doczytałem że tylnie drzwi, ale myślę że też będą pasować. Bo schemat i budowa identyczna.

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-06-03 16:57:09 ]

Jak ktos robil tyl to chetnie poslucham bo sam sie przymierzam

Wiktorzi jak juz rozbiore do konca tego trupa
to beda obiecane wiazki

Robiłem, mogę pomóc
A ty lepiej powiedz jak tą klimę wymontujesz,

ale Ty zdaje sie przod robiles a ja sie za tyl zabieram

Klima wstepnie przyklepana

jak bylo zimno to nikt nie chcial
a teraz jak sie dupa poci to wszyscy na raz

ja rowniez sie przymierzam do zmiany z tylu na elektryke, potroszke z przymusu Tez mnie zastanawia jak to bedzie z wiazka i jak te kabelki poprowadzic. Czyzbys Pabelo mial na zbyciu owe wiazki zeby tylko podpiac do drzwi?
Co do klimy to ja juz od dawna Ci o niej truje

Nie zimno, a kasy nie było i tyle

Wiazki mam dla siebie bo chyba jednak doloze ta elektryke do tylu