MotoNews.pl

Części używane (Wrocław) - ostrzeżenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niedawno zepsułem sobie linkę do regulacji temperatury - w sumie drobiazg, oryginalna nowa w ASO 25 zł. Trzeba jednak było poczekać 3 dni. Postanowiłem więc sprawdzić w częściach używanych. okazało się, że jest na miejscu ale za 30zł. Kiedy powiedziałem typowi, że nowa kosztuje w ASO 25zł usłyszałem w odpowiedzi "to kup pan sobie w ASO". Tak też zrobiłem.
Jeśli więc ktoś chce sobie kupić używane części drożej od nowych oryginalnych to polecam - Auto Czerniecki Wrocław ul. Sułowska 22a.

Spotkałem się z podobna sytuacją na Giełdzie Samochodowej w Słomczynie.
Od dłuzszego czasu szukałem halogenów go Astry GSI.
W ASO kosztowały ~300 zł sztuka. Ale czekac trzeba ponad 2 tygodnie.W rezultacie przez miesiac ASO nie było wstanie ich sciagnac.Ciagle mieli jakies problemy.
Zaczałem szukac na szrotach....do zwyklej ASTRY mozna było dostac ale do GSI NIE!!!!
Minał kolejny miesiac i ani w ASO ani na szrotach.

Zdecydowałem sie ze pojade na gielde.Pojechałem i po krotkiej wedrówce znalazłem halogeny uzywane.
Gdy spytałem sie o cene zamurowało mnie 500 zł za dwa czyli raptem 100 zł taniej niz w ASO!!!!

Panowie i Panie trzeba uwazać swego czasu kupiłem klocki na przód taniej niz podróbki!!!
Czasem w ASO naprawde mozna kupic taniej.

może glupio zabrzmi,ale ... co to ASO???
pozdrawiam

A utoryzowana
S tacja
O bsługi

czyli najczęsciej w praktyce serwis przy-salonowy

pozdrawiam
Bartek