To już jest koniec (no powiedzmy :D)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis mialam obrone no i obronilam sie na 4,5 od dzis mam licencje na zabijanie yyy tzn tytul licencjata (tak to sie mowi? ) w praktyce niby to nic nie daje, no ale zawsze jakas czesc studiow jest zakonczona i zawsze jest powod do pochwalenia sie

GRATKI raz jeszcze

no to teraz mi dopiero nie da zyć że niby taka zdolna jest

GRatki

Cytat:
2006-06-26 16:43:38, speedmaster pisze:
no to teraz mi dopiero nie da zyć że niby taka zdolna jest

nie niby tylko jestem

Cytat:
2006-06-26 16:44:50, speedmasterka pisze:
nie niby tylko jestem

przecież nie przeczę

GRATULUJE Madzia

Cytat:
2006-06-26 16:43:38, speedmaster pisze:
GRATKI raz jeszcze

Cytat:
2006-06-26 16:44:29, sterciu pisze:
GRatki

Cytat:
2006-06-26 17:55:34, storm pisze:
GRATULUJE Madzia

dziekuje

graty

Gratki ode mnie toże

Moja siostra sie broni niedlugo, za 3 dni, bedzie pani mgr... hehehe, kurde wyzej ciut ode mnie

grateczki Speedziniu

dzieki wszystkim ciesze sie ze juz to za mna
Cytat:
2006-06-26 21:50:33, Grzechu pisze:
Moja siostra sie broni niedlugo, za 3 dni, bedzie pani mgr... hehehe, kurde wyzej ciut ode mnie

no to powodzenia dla siostry

to jszcze ja się z gratkami dołącze

Gratki od mgr inż.

dzieki

Cytat:
2006-06-27 17:57:15, Maks pisze:
Gratki od mgr inż.

tez juz bym chciala miec mgr, a musze czekac jeszcze 2 lata. a juz strasznie nie chce mi sie wiecej uczyc

Madzia zleci szybko.... a jak by się zaczęło odkładać to dopiero sie nie chce potem

mam taka nadzieje dlatego nie chce odkladac, bo jakbym teraz przerwala, to chyba juz bym na studia nie wrocila a tak to im szybciej sie zacznie tym szybciej skonczy (teoretycznie )

Gratuluję!
Cytat:
2006-06-28 08:42:41, speedmasterka pisze:
dzieki tez juz bym chciala miec mgr, a musze czekac jeszcze 2 lata. a juz strasznie nie chce mi sie wiecej uczyc

mam tak samo

to teraz moge powiedziec, ze juz naprawde koniec wlasnie niedawno wrocilam z obrony uff jak to dobrze miec juz nauke za soba. wspolczuje oczywiscie tym, ktorzy za 2 dni dopiero zaczna

Cytat:
2008-09-29 17:36:17, speedmasterka pisze:
to teraz moge powiedziec, ze juz naprawde koniec wlasnie niedawno wrocilam z obrony uff jak to dobrze miec juz nauke za soba. wspolczuje oczywiscie tym, ktorzy za 2 dni dopiero zaczna

to gratuluje i dziękuje za współczucie

No no Gratulacje

Pamiętaj, że każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu

pozdr