Pochwale sie i ja... moja nowa gleba:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zalozylem sobie nowy zawias dzieki czemu moje autko wyglada teraz tak, jak na fotkach ponizej a dodam ze to sa `14stki

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2006-06-28 14:28:13 ]

... a juz wiemy, że będą 16tki hmmmmm... tylko jak chcesz zmieścić z tyłu felgi o małym ET bez klepania chyba sie nie obejdzie

No gleba piękna, współczuję . Za tydzień bedziesz miał dość

Liked kurcze wygląda świetnie
na 16'' będzie kozak.

jak dla mnie cos ten tyl troszke za nisko wzgledem przodu... ale moze mi sie tak tylko wydaje
ale ogolnie bardzo fajnie!! tez tak chce!! tylo proboszcza ciezko bedzie zglebic...

Piknie panie Liked, a na allegro widziałem ładne felażki

mi sie wydaje dokladnie tak jak koledze pytlar (tyl troszke za nisko wzgledem przodu...)

Moja zawieszka jeszcze czeka !! Tez sie pochwale

Przede wszystkim Lajkedzik ma inne ogumienie z przodu a inne z tylu. Tylne koło ma większą średnicę i powoduje dysproporcje optyczne gleby .

Cza by dać wszystkie laćki jednakowe, będzie wygladał lepiej.

widzisz Grzesiu sympatycznie wyszlo ale jak wsadzisz ten ciezki silnik to bedziesz ciagnal brzuch po asfalcie mowie ci odsprzedaj mi go bo po co ci taki problem

Cytat:
2006-06-28 09:31:37, KriSSo pisze:
Przede wszystkim Lajkedzik ma inne ogumienie z przodu a inne z tylu. Tylne koło ma większą średnicę i powoduje dysproporcje optyczne gleby . Cza by dać wszystkie laćki jednakowe, będzie wygladał lepiej.

dobrze gada - wódki mu nalać

liked czy mi się wydaje czy masz nowy daszek założony???

Liked masz superoskie lamp co sie nie chwaliles!!!!!!! masz inne fotki? i widze ze daszek new no no super wyglada a na aluskach bedzie prawie tak super jak moj

No elegancko leży

Na glebie się nie znam...
Cytat:
dobrze gada - wódki mu nalać

...ale wódki bym się napił

liked jeśli masz nowy dach to powiedz gdzie go zakładałeś, bo szukam jakiegoś dobrego tapicera co mi dach założy nowy, więc daj znać bo na fotkach widze że chyba wymieniałeś

dach jest oryginalny zakładany przez fabryke

lampy sa od dawna takie... dach od nowosci orginalny.... jedyne co mam nowego to urwany blotnik przedni przy progu

co do obnizenia, moze sie tak wydawac z powodu opon to jedno, a drugie to takie zludzenia robi tez fakt iz przedni blotnik ma wieksze nadkole niz tylni
autko stoii rowno na ziemi zarowno przodem jak i tylem. podloga wisi 7 cm nad asfaltem

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2006-06-28 14:28:38 ]

ładnie lezy tylko na przyszłość jak wstwiasz foty to albo miniatury albo w mniejszym rozmiarze..bo nie kazdy ma monitor 19 cali i nie kazdy ma stałe łacze

Cytat:
2006-06-28 14:29:53, VinCe pisze:
ładnie lezy tylko na przyszłość jak wstwiasz foty to albo miniatury albo w mniejszym rozmiarze..bo nie kazdy ma monitor 19 cali i nie kazdy ma stałe łacze

wlasnie sam zauwazylem vince.. a dziwne bo imageshack zawsze robil na przyzwoity rozmiar fotke przy hostingu. w kazdym razie ja mam monitor 14:

Cytat:
2006-06-28 14:32:14, liked pisze:
wlasnie sam zauwazylem vince.. a dziwne bo imageshack zawsze robil na przyzwoity rozmiar fotke przy hostingu. w kazdym razie ja mam monitor 14:

robi mały rozmiar jak zaznaczysz niżej odpowiednią opcję ;-P..

Cytat:
2006-06-28 10:23:58, ZajaC23 pisze:
liked czy mi się wydaje czy masz nowy daszek założony???

wlasnie patrze w twoj prfil.. skad ty masz takie zarabiste fotele?

jak ktos chce nizej niz seria czy same sport spingi, to zapraszam, sprzedam mojego poprzedniego kita