[s] Polerowane ATS Classic 7j13 ET 20

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ATS Classic 7j13 ET 20

wyglada jak moje poprzednie z ET 3

cnea 750zl do uzgodnienia

wszelkie info na gg 2727782 lub priv

>

[ wiadomość edytowana przez: taquito dnia 2006-06-29 21:32:27 ]

up

kutwa jak ty je polerujesz????

Ma ktoś foto jak ta felga wygląda (chodzi mi jak bardzo wystaje) w nie poszerzonym malcu?? Będę wdzięczny za foto!

Luknij na mojego malca mam takie własnie felgi przod i tyl z oponami 175/50/13

Napisz mi jeszcze prosze czy opona nie obciera o wahacz, bo u mnie ale na innych felach obcierało :/
pozdro!

Mi nieobciera tylko z przodu mam wyklepane bardziej ranty by byko opony nietarl naturalnie nadkola od wewnatrz wyklepane

tylko kurna nie wiem czy bedą do czerwonego pasowały :/

te fele wchodz bez niczego pod warunkiem stosowania innych opon niz Pirelki ( kartofle, walce) klepac ranty i wszystko

Cytat:
2006-07-06 00:04:00, taquito pisze:
te fele wchodz bez niczego pod warunkiem stosowania innych opon niz Pirelki ( kartofle, walce) klepac ranty i wszystko

o które Pirelli chodzi dokładnie? 175/50? bo do tych fel tylko niski profil :/no góra 165/55

chodzi mi o 175/50 p7f to taka dupowata opona ze szkoda gadac zalozona ne felge 5,5 i 7 cali wyglada tak samo bo jest "kwadratowa tj jej ranty sa kanciate i ........

conti, dunlop, yokohama te sie fajnie rozkladaja w trapez

zależy do cdzego chcesz p7f do tuningu nie wiem ale do jazdy zajebiste gumsko klei się jak żadko które tylko nieziemsko szybko się ściera.

no ja mowie o efekcie wizualnym

co do wlasciwosci jezdnych to niwiem bo po zakupie odrazu je sprzedalem

Cytat:
2006-07-05 17:55:16, piter_s1 pisze:
tylko kurna nie wiem czy bedą do czerwonego pasowały :/

pasowaly by na sto procenta masz tam poszerzki wiec je wykozystaj

Cytat:
2006-07-07 19:56:07, kaza pisze:
zależy do cdzego chcesz p7f do tuningu nie wiem ale do jazdy zajebiste gumsko klei się jak żadko które tylko nieziemsko szybko się ściera.

no nie wiem wg najlepsze yokohamy, pirelki to najgorszy syf jaki moze byc - twarde i do tego kształt bieznika jest poprostu mega wypasny jesli chodzi o odprowadzanie wody, posrednie sa dunlopy. wiem z autopscji - na kilku 50-tkach smigałem

Cytat:
2006-07-09 08:35:38, Mariusz126p pisze:
pasowaly by na sto procenta masz tam poszerzki wiec je wykozystaj

rozmiarem to spaszą na bank... ale mnie chodzi wizualnie, czerń z polerowanym rantem i ta czerwień