| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2006-06-29 21:49:07 Niestety potwierdzam. Co roku bywając we Wrocławiu na części wakacji jest to samo. Gdzie się nie ruszysz rozkopy, remonty i mega korki.Jazda w godzinach szczytu to tragedia. Szybciej się czasami na piechotę.
Porównując Wrocław do Łodzi, czy Warszawy, to tam jest luksusik. |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2006-06-29 21:57:06 W poznaniu ostanio pare razy tez stałem pare cykli swiateł i sie nie ruszyłem ani milimetra. Wiec rozumiem w 100% to zdenerowanie. W P-ń teraz jest jeszcze gorzej remontów od liacha.
Nie wiadomo juz który jechac :/ |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-06-29 22:28:39 Eeeee, moja trasa do pracy, to 5 km - od 0,5h do 1,2h...
I to codziennie...
P. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-06-30 00:02:13 Niestety, potwierdzam tą smutna diagnozę. Wrocek jest najgorszy.
I co ciekawe - już od 3 lat zakorkowany przez roboty drogowe a nic - kompletnie nic sie nie poprawia. I tylko coraz mniej asfaltu na resztkach pohitlerowskich kocich łbów. Dlatego tak planuję zazwyczaj trasy, żeby Wrocek przejechać w nocy. Co nie zawsze jest możliwe. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-30 01:47:48 Taaaa...niedawno musiałem przejechać na drugi koniec Wrocławia ...po konsultacji , Ci z punktu docelowego zalecili mi zjazd z A4 (jechałem od Katowic) pierwszym możliwym zjazdem na Wrocek czyli Wrocław Wschodni.....bo niby się objedzie bokiem...
Ludziee......NIGDY TAM NIE JEDźCIE !!...mimo że jechałem ciężaróweczką z "ciężarowym" potężnym zawieszeniem ...całe 10-20 km/h myślałem że stracę nerki i całe auto....Oczywiście , wszystkie inne , w/w opinie Szanownych Kolegów w pełni potwierdzam. Władze tego miasta powinno się publicznie ( z transmisją TV na żywo ) rozstrzelać za taką NIE"gospodarność" |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-06-30 01:55:44 Byłem w zeszłym roku, dziura na dziurze, DRAMAT, chyba najgorsze drogi w Polsce |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-06-30 09:15:16
Mam - trzema autobusami...
Więcej bym czekał na przystankach, niż jechał. Zresztą busy stoją w tych samych korkach, co ja...
Najrozsądniej byłoby bicyklem, ale nie mam takiej możliwości niestety...
P. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-30 09:22:07 Kiedyś jak byłem we wrocku, to wisiały wszędzie szyldy 1000 Lat powrotu Wrocławia do macierzy. Czyli ten asfalt ma 1000 lat???? Jak go niemcy położyli, to do tej pory nikt nie ruszał,bo po co póki jeszcze jest
W Breslau nie było ani jednej dziury
[ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2006-06-30 09:23:15 ] |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2006-07-06 19:40:59 Przujechałem dzisiaj do Wrocławia i zastał mnie totalny szok . Większość trasy jechałem po równej drodze . Gdyby nie 200m kostki nie wiedziałbym, że jestem we Wrocławiu.
P.S Pozdrawiam wszystkich klubowiczy z Wrocławia ![]() |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-07-07 18:39:32
tiaa...chyba tom terenufkom Tfojom jechałeś i miałeś połowę ciśnienia w oponach
..albo ...jest możliwa tylko jeszcze jedna opcja...jechałeś A4 !! |
Adamo8 Klubowy Weteran ![]() Citroen C4 Picasso Zielona Góra | 2006-07-07 22:04:34 Fakt albo A4 albo nie był we Wrocławiu. Po pijanemu się nie jeździ. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-07-07 22:29:16
...kurde...tego nie przewidziałem! |
Armani01 | 2006-07-08 15:31:10 Ja jeżdże niestety codziennie we Wrocku .... i zgadzam się w 100% gdyby nie to, że ci kierowcy z poprzecznych ulic wpier!@#@#@! się na 10 na skrzyżowanie, z którego potem nie są w stanie zjechać .... wynik tego taki, ze mimo światła zielonego nie da sie przejechać z przeciwka bo te kutasu blokują ... KOREK NAPĘDZA KOREK .... było by dużo lepiej.
I ZGADZAM SIĘ W 10000000000000 % że policja nie robi NIC .... ostatnio odcinek 300 m. pokonałem w 30 min ... z racji tego ze korka nie było końca a ja już miałem blisko do domciu zaparkowałem auto pod jakimiś blokami .... i się przeszedłem ... spacerkiem 10 min ... po drodze zauważyłem patrol Policji (stojący w korku) więc podchodzę i tłumaczę tym ..... panom ... Ekhmmm .... to co wyżej pisałem, że przydał by się ktoś kto pokieruje ruchem ..... i powstrzyma kierowców przed wjeżdżanie na skrzyżowanie jeśli nie są w stanie z niego zjechać .... A ONI MI NA TO .... PROSZĘ PANA ... NIECH PAN ZADZWONI POD 997 BO MY Z INNEGO MIASTA JESTEŚMY (Strzelina) I NAWET ŁĄCZNOŚCI Z DYŻURNYM NIE MAMY ŻEBY MU TO POWIEDZIEĆ !!!!!!!!!!!! Załamałem ręce i poszedłem .... |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2006-07-08 21:26:25
Nieprawda . Terenófka została w Mińsku. Byłem terenową Nubirą. Swoją drogą Wrocławskie drogi już zdążyły załatwić zawieszenie Nubirowe. Zaczęło się tłuc.
Akurat wjeżdżałem od strony Oleśnicy .
Dzisiaj deszczyk troche podlał Wrocław i podtopił dwa wiadukty i coś tam jeszcze. Link do albumu: album |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2006-07-10 19:53:19 Dla mnie koszmar to przejechać przez Katowice (brak aktualnych tablic - remonty objazdy źle oznaczone),Gliwice (a kilka razy tam byłem mam blisko Gliwic rodzinę) Mysłowice, Oświęcim, Zakopane brak drogwskazów. Przez Wrocław przejeżdżam bez problemów - odpowiednio oznaczone drogi. |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-07-10 20:11:25
heheh eeeee tam nie jest tak zle... tu po prostu trzeba umiec jezdzic ))a znaki to tylko dzieci potrzebuja wg slonca sie jezdzi... ew zasada ze droga na ktorej widac resztki farby jest wazniesza niz ta kompletnei bez Slask rules )) |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2006-07-10 21:03:39 w Tarnowskich Górach jest znak Katowice prosto a tam droga zamknięta i tylko przejazd w prawo i w lewo i pozostaje jazda na czuja |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-07-10 21:30:01 heheh mowa pewnie o zamknietym wiadukcie... )) fakt znakow experci od robot nie postawili... ale taka jazda to wiecej atrakcji nie jest przynajmniej nudno...
a tak powaznie to... wiem jak to wkurza... to jest jeden z powodow dla ktorych kupilem CB )) |