Informacje dla podroznych na wakacje.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
chodzi mi oto czy mozna bylo by zalozyc mala informacje dla podrozujacych po kraju.mianowicie zrobic liste w jakiej miejscowoscie np. na trasie wrocław-poznan-słupsk lub krakow-bydgoszcz czy inne trasy stoja fotoradary lub panowie ubrani na niebiesko
wiem powiecie ze jest strona mapa fotoradarow ale przeciez ona nie zawsze sie sprawdza a tu kazdy z miejscowosci wie gdzie stoja czesto.
sam moge powiedziec ze czesto sie spotyka panow z lizakami na trasie wrocław-leszno w Trzebnicy na obwodnicy na samej gorze,Rawiczu, Bojanowie, Kaczkowie, Rojeczynie.
w Rawiczu na wylocie.
czy takie cos moze powstac.pozdrawiam

Ja mogę dać małą rade dla tych co często podróżują - założyć sobie CB-radio i problem niespodziewanej kontroli mamy z głowy - pisze to z własnego doświadczenia.

wlasnie jestem na etapie kupna tego cudenka ale jak narazie szukam co kupic za nieduze pieniadze i w miare sensownego.pozdrawiam

Zapamiętasz wszystkie nazwy miejscowości?? Zapamiętasz za którym drzewem i przy którym przystanku stoi policja??

a mzoe lepiej zainwestowac w radyjko CB ?
ja kupilem jakis czas temu i powiem ci ze jak jezdzilem wczesniej 50 km za Krakow i traser znalem jak wlasna kieszen i robilem ta trase w 40-50 minut to dzis jezdze srednio 25-30 ze srednia predkoscia 90-100km i nie martwie sie ze gdzies sie zamontowali niebiescy czy postawili fotoradarek
wiem wszystko zanim wyjade wiec mapa moze byc ale radio jest lepszym wyjsciem

Lukas, nie poznaje. Przodowy służbista na forum jeździ po mieście 90-100 km/h???

Cytat:
2006-06-30 18:09:27, Snale pisze:
Lukas, nie poznaje. Przodowy służbista na forum jeździ po mieście 90-100 km/h???

nie po miescie
na trasie w terenie zabudowanym / niezabudowanym
Snale ciekaw jestem ile Ty jezdzisz? bo dla mnie optymalna prędkościa jest 90 km/h -wtedy moj potwor 1,3 :d najmniej pali

a po miescie jezdze wolniej do 60km inni mnie bija na glowe np Wojo

a co do sluzbisty forumowego - cos bredzisz ja

nigdy w zyciu fakt ma sie te obowiazki ale nic poza tym
jak trza uzyc uprawnien to trza w innym wypadku jestem tylko jednym z klubowiczy i nic poza tym

Wrocilem z Wakacji.
Trasa Sieradz-Turek-Konin-Bydgoszcz-Koszalin
Co do fotoradarow nie bylo ich za wiele bo moze 3, ale w moja strone byl tylko ustawiony w Koszalinie:/, na ktorym nie wiem czy sie nie zlapalem, ale nic nie mruglo
Wracalem przez Srode, Pile, Poznan, Jarocin,Kalisz, Sieradz
Do samego poznania naliczylem z 5-6 fotoradarow i prawie szystkie w moja strone