Co za autko mialo pewna deske z wskaznikami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na razie niemam zdjecia, bedzie jutro ale wrocilem z rancza od kumpla z plnym malcem gratów i miedzy innymi przywiozlem kokpit z jakiegos fiata - ma 4 okragle wskazniki - dwa male u dolu pierwszy i czwarty a po srdoku dwa wielkie.

kolejnosc - Temperatura oleju - Prekosciomierz do 180 obrotmierz do 8000 i stan paliwa - wszytskie okragle - gleboko wpuszczone w plastykowa obudowe - cos jak ma Piter S1 w swapie. Producent Veglia?

Fiat 132 MK II
Werjsa bez obrotka ma takie zegary:

Nie wszystkie były w imitacji drewna

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2006-07-01 14:52:14 ]

to nie taka, kurde dopiero jutro bede mial cyfraka. nima drwna tylko calosc jest plastykowa - a wsyztskie zegary sa z soba zintegrowane na 1 plytce - tak jak w cc/126p.

taka?

na 99 to ta - tylko niema chromowanych oringów dookola zegarów

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-07-01 15:52:07 ]

ta deska ma w sobie to cos
dla mnie najpiekniejsza deska we wszystkich z fiatow

Cytat:
na 99 to ta - tylko niema chromowanych oringów dookola zegarów

napewno nie ma bo te oringi chromowane sam robilem w serii tego nie bylo a bardzo mi tego brakowalo w aucie

stare zdjęcie, nie zdązyłem przywieźć auta bo go zezłomowali niestety, a szkoda bo było co ratować

Cytat:
2006-07-01 15:18:38, Bart128 pisze:
taka?

Troszke nie na temat
Bart - ta kiera jest fabrycznie obszyta skora? Srednica to 37cm?
Chce zanabyc takowa do mego wozidla ino szczegolow nie znaju.

Te kiere nie były fabrycznie obszywane skórą-ta na zdjęciu Barta też nie jest obszyta-one tak wyglądają. Sam mam takie 3 sztuki

Były montowane m.in. w Ritmach TC

Czyli jest to taka pianka jak np. w maluchowej kierze?

Tak, to jest pianka i jedna z kier które mam wymaga solidnej renowacji bo pianki to już miejscami nie ma prawie wcale i pewnie skończy się na obszyciu jej właśnie skórą bo taka pianka do regeneracji się nie nadaje-nic się z tym nie zrobi

no to jest fota

jak ktos z furiatów potrzebuje to dawac znac a jak nie to pojda na allegro albo do kogos kto wykorzysta to inaczeJ

no stan ideał, pewnie profesjonalnie przykurzone na zakladzie

sprzedane i to za dobra cene mozna zamknać.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-07-04 11:10:21 ]

Cytat:
2006-07-01 23:23:05, _Arti_ pisze:
stare zdjęcie, nie zdązyłem przywieźć auta bo go zezłomowali niestety, a szkoda bo było co ratować ...

A jednak ta f850 Spider została wyzłomowana?
Arti. Szkoda że się nie odzywaliście wtedy jak się do Was dobijałem. Znajomy był bardzo nią zainteresowany i z pewnością by ją szybko ściągnął do siebie.

Cytat:
2006-07-04 14:00:13, AdrianK pisze:
A jednak ta f850 Spider została wyzłomowana? Arti. Szkoda że się nie odzywaliście wtedy jak się do Was dobijałem. Znajomy był bardzo nią zainteresowany i z pewnością by ją szybko ściągnął do siebie.

stała w niemczech pod holandią, własciciel zmarł i auto lezało, szukałem jak to załatwić bo sam miałem wielką chrapke na to auto, ale nie zdążłem, a szkoda