MotoNews.pl

Radio BMW BAVARIA CII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc wszystkim milosnikom BMW.Mam problem z radiem w mojej furce. Kupilam BMW z orginalnym radiem i nie znam kodu co robic?Nie chcialabym zmieniac radyjka,pomocy! Po wlaczeniu radia mam na wyswietlaczu cztery kreski i nic nie mogezrobic,zupelnie nic.

[ wiadomość edytowana przez: jola79 dnia 2006-07-05 14:48:05 ]

[ wiadomość edytowana przez: jola79 dnia 2006-07-05 16:06:15 ]

U mnie jest kod 6572 spróbuj

Cytat:
2006-07-05 14:27:24, jola79 pisze:
Czesc wszystkim milosnikom BMW.Mam problem z radiem w mojej furce. Kupilam BMW z orginalnym radiem i nie znam kodu co robic?Nie chcialabym zmieniac radyjka,pomocy! Po wlaczeniu radia mam na wyswietlaczu cztery kreski i nic nie mogezrobic,zupelnie nic. [ wiadomość edytowana przez: jola79 dnia 2006-07-05 14:48:05 ] [ wiadomość edytowana przez: jola79 dnia 2006-07-05 16:06:15 ]

Podaj numer BP... znajduje sie on na budowie radia.

Witam ....
u mnie nie ma numeru BP... ale jest PH.... czy można znaleźć kod na podstawie tego numeru ??

Witam,
Nie chce zakładac nowego tematu wiec podepne sie pod ten...

Mianowicie ja znam kod do radia tylko nie moge go wpisac.. Na wys. sa 4 kreski a powinien byc napis CODE.

Po odłaczeniu aku zapomnialem ze mozna go blednie wpisac kilka razy i sie zablokowalo.. Kod mialem zapisany na umowie kupna auta tylko teraz nie moge go wpisac..

Moze ktos wie jak to rozgryzc ?

A ma ktoś schemat tej kostki co jaki kabel znaczy?
Kupiłem nowe E36 i chciałem zmienić radio. Wszystko jak zawsze robiłem a tu nagle nie chce mi odbierać stacji radiowych. W starym radiu było ok więc antena jest dobra. Ale wydaje mi się że ma słaby sygnał bo w mieście gra a jak wyjade poza to przestaje.

Cytat:
2006-09-23 20:01:21, diabloz pisze:
Witam, Nie chce zakładac nowego tematu wiec podepne sie pod ten... Mianowicie ja znam kod do radia tylko nie moge go wpisac.. Na wys. sa 4 kreski a powinien byc napis CODE. Po odłaczeniu aku zapomnialem ze mozna go blednie wpisac kilka razy i sie zablokowalo.. Kod mialem zapisany na umowie kupna auta tylko teraz nie moge go wpisac.. Moze ktos wie jak to rozgryzc ?

tak wlacz radio na 1 h w tym wlasnie stanie ze beda wyswietlane 4 kreski ---- po pewnym czasie wlaczy sie napis CODE i bedziesz mogl wpisac kod

Cytat:
2006-09-24 20:17:52, zdunekm pisze:
tak wlacz radio na 1 h w tym wlasnie stanie ze beda wyswietlane 4 kreski ---- po pewnym czasie wlaczy sie napis CODE i bedziesz mogl wpisac kod

Pomogło... Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam