| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
neonitro Omega A Wrocław | 2006-07-09 10:03:47 we wrocłaiu na giełdzie elektronicznej są osoby ktore sie zajmuja tego typu sprawami, ale do wroclawia by tylko kod sciagnac;] |
CMX19 Omega B MV6 & 2.5TD Łańcut / Żołynia | 2006-07-09 10:59:50 podobno to cięzka sprawa z tym kodem w tym radyjku. Na tej stronie masz wykaz z cenami www.vayer.pl/radia.html i uzyskanie kodu z numeru seryjnego kosztuje 180 zł jednak znalazłem na sieci coś takiego www.radio-code.eu/instant_online_delco_radio_code_check.php tam po wpisaniu numeru seryjnego z radia prawdopodobnie uzyskasz kod nie wiem czy to działa bo nie sprawdzałem i nie jestem pewien czy to będzie działało pod Twoje radio niby jest do Delco, ale nie jest okreslony model... wpisywałem numer seryjny z takiego radia i cena za otrzymanie kodu to £9.99 kod wysyłają Ci na podany wczesniej adres e-mail jednak trzeba najpierw za to zapłacic wrazie W moze Ci sie przyda ![]() |
dextran Wrocław | 2006-07-10 16:26:04 a moze wykombinowac tak, że bez odłącznia radia od przewodów podłączyć mu zewnętrzne zasialnie bateryjne, wtedy po dołączeniu aku pamięć nie uleci... |
abacus Omega25TD Kutno | 2006-07-10 17:06:45 Równie dobrz możesz go wyjąć i szybko podłączyć pod baterie bo chwile pamięć trzyma nawet bez pradu
Chyba że się myle to mnie poprawcie... ![]() |