Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() yogikrakow Omega tzw. C 2.5TD Janów Lubelski / Kraków | 2006-07-09 19:27:49 Witam,
Mam pytanie jak w temacie: jak je odczepić, ażeby niczego nie roz... urwać, nie zepsuć szyby czołowej itp. Pytanie dotyczy tzw.C ale w B chyba jest takie samo lustro. Na razie przesunąłem je od podsufitki w stronę podszybia. Po tym przesunięciu zaczyna się ładniej ruszać, ale odczepić się nie chce. Poźniej trzeba go może jakoś przekręcić (ala metoda z VW), czy ewentualnie co zrobić? Proszę o podpowiedź, bo wyszukiwarka jakoś podpowiedzieć mi nie chciała. |
![]() Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2006-07-09 21:14:23
Dalej prosto naprzód, aż zejdzie. W zależności od wersji jest taki sprężynujący języczek, można próbowac podważyc w dół. pozdr, Robert |
![]() yogikrakow Omega tzw. C 2.5TD Janów Lubelski / Kraków | 2006-07-09 21:50:43
Dzięki za odpowiedź, jutro z rana będę szarpał, bo teraz już odrobinę za ciemno, a chcę widzieć co się dzieje ![]() Pozdrowionka |
![]() yogikrakow Omega tzw. C 2.5TD Janów Lubelski / Kraków | 2006-07-10 20:20:10
Dzisiaj odczepiłem, jest dokładnie tak jak mówisz (mowa o wersji tzw.C ale w B pewnie to samo). Jeśli mogę dodać, to ten języczek można podważyć wkłądając coś od strony podsufitki, ale mocniejsze pociągnięcie powinno załatwić sprawę. Jeszcze raz dzięki Robert (Nixon) |