MotoNews.pl

Gdzie nakleic nalepke BABY W AUCIE w SEDANIE?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

ruszam w dalszą trasę, a i czas najwyższy okleić się, że wioze juniorka. I jak w temacie, mam naklejke taka trojkatna BABY IN AUTO, dylemat mam czy kleić tylną szybkę, bo nie ma tam wolnego miejsca-cała jest w ścieżkach od ogrzewania.
Naklejać na ścieżkach ?
A może szukać naklejki zewnetrznej i okleić tylna klape?

Naklej ją od wewnątrz na przedniej szybie tak, żebyś ją cały czas widział. Będziesz może wtedy jechać ostrożniej. A inni kierowcy na nalepki nie zwracają uwagi. Co za różnica, czy w środku jest dziecko, czy stara baba? Trzeba tak jechać, żeby nie było bum - kto by na drodze nie był.

Cytat:
2006-07-11 00:23:18, miklo pisze:
Naklej ją od wewnątrz na przedniej szybie tak, żebyś ją cały czas widział. Będziesz może wtedy jechać ostrożniej. A inni kierowcy na nalepki nie zwracają uwagi. Co za różnica, czy w środku jest dziecko, czy stara baba? Trzeba tak jechać, żeby nie było bum - kto by na drodze nie był.

Z dzidzia jeżdże bardzo ostrożnie, pomaga mi w tym żona wydająca dźwięki gdy przekraczam prędkość - mój legalny antyradarek
A o naklejke pytam, bo jadąc ostrożnie i bezpiecznie,to na pewno się zdarzy buractwo na drodze w "szybkich furkach" i jak mi taki nie wjedzie w d..e albo nie będzie debil jeden z drugim trąbił, to będzie to co chcę osiągnąć naklejką.
Więcej nie da rady uzyskać, chyba że sobie autko na niebiesko przemaluje i porobie białe pasy...

Bądź poważny - taka nalepka to funkcja ozdobna nikt na to uwagi nie zwraca po za Tobą w samochodzie. Ostatni raz naklejąłem taką w warczyburgu w 1990 roku wywołując śmiech wśród kierowców.
Pilnuj szkodnika i jedź ostrożnie.