Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Holbi LOB SYMPATYK OPEL OMEGA B 2.0 16V Świdnica | 2006-07-10 23:33:27 witam
ruszam w dalszą trasę, a i czas najwyższy okleić się, że wioze juniorka. I jak w temacie, mam naklejke taka trojkatna BABY IN AUTO, dylemat mam czy kleić tylną szybkę, bo nie ma tam wolnego miejsca-cała jest w ścieżkach od ogrzewania. Naklejać na ścieżkach ? A może szukać naklejki zewnetrznej i okleić tylna klape? |
![]() miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2006-07-11 00:23:18 Naklej ją od wewnątrz na przedniej szybie tak, żebyś ją cały czas widział. Będziesz może wtedy jechać ostrożniej. A inni kierowcy na nalepki nie zwracają uwagi. Co za różnica, czy w środku jest dziecko, czy stara baba? Trzeba tak jechać, żeby nie było bum - kto by na drodze nie był. |
Holbi LOB SYMPATYK OPEL OMEGA B 2.0 16V Świdnica | 2006-07-11 07:31:36
Z dzidzia jeżdże bardzo ostrożnie, pomaga mi w tym żona wydająca dźwięki gdy przekraczam prędkość - mój legalny antyradarek ![]() A o naklejke pytam, bo jadąc ostrożnie i bezpiecznie,to na pewno się zdarzy buractwo na drodze w "szybkich furkach" i jak mi taki nie wjedzie w d..e albo nie będzie debil jeden z drugim trąbił, to będzie to co chcę osiągnąć naklejką. Więcej nie da rady uzyskać, chyba że sobie autko na niebiesko przemaluje i porobie białe pasy... |