| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
brewka83 Opel Omega A Sedan Zawiercie | 2006-07-12 08:53:07 Witam!No wiec z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli sprezarka byla juz pominieta na pasku to nie masz sie co ludzic ze bedzie dobra!Najprawdopodobniej juz sie zaciera w srodku i jesli stanie to szlak trafi pasek!Takze na razie nie wlaczaj jej wogole o ile masz zalozony dluzszy pasek!Mozesz przez to narobic sobie tylko dodatkowych kosztow!Nie wiem czy Ci sie oplaci ja regenerowac!Chyba taniej bedzie kupic druga uzywke i ja zalozyc i sprawdzic czy dziala!
Pozdrawiam Tomek! |
ostry Opel Omega 2.5DTI Gdańsk | 2006-07-12 09:12:13 Jeżeli sprężarka pracowała cały czas głośno (nawet bez włączonej klimatyzacji) to mogło być łożysko:
Poczytaj tu: http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=82530&c=0&hq=spr%EA%BFarka%2B%B3o%BFysko&f=9 |
katan zajebista MV6 :) Raszyn | 2006-07-12 13:12:09 Czesc,
Jak chcesz kupic regenerowana polecam tych gosci http://www.euro-klima.pl/polish/index.html Kupilem u nich za 600 przy czym moja poszla w rozliczeniu za 100pln. Za wymiane (juz w innym miejscu) zaplacilem 250pln i ciesze sie na nowa klimatyzacja
Powodzenia! |
PEPE 3,2V6 TORUŃ | 2006-07-13 10:43:36 U mnie za 200zł sprawna.
PEPE |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-13 15:20:11
prawie jak wyścig zbrojeń |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-15 09:55:50
nie znasz gosci to sie nie odzywaj i nie buraj sie .......... pepe proponuje za 200 to pewno marios krzyknie 180 ale ty i tak go nie znasz bo jak byś znał mariosa , to nie walił byś głupich tekstów z jakims piciem
ile ty masz chłopie lat ? poczytaj forum potem wstawiaj takie głupie odzywki przypomina mi to odzywki pewnego pieniacza z wawy
[ wiadomość edytowana przez: fomin dnia 2006-07-15 09:59:00 ] |
Pienia75 Dębica | 2006-07-15 10:14:09
Ok będę cicho Fakt nie znam ludzi Może i krzyknie, ale coś na razie cisza, a ja raczej pilnie potrzebuję tej sprężarki. Może skorzystam na Allegro choć tam drożej. A za ewentualne urażenie uczuć przepraszam. Nie było to moim zamierzonym celem. Po prostu troche humorystycznie spytałem sie o co chodzi. Zresztą zmeiniłem juz treść posta. Jestem raczej spokojnym człowiekiem i mam 31 lat. Ale nie wiem co to ma do rzeczy. Po prostu chcę pilnie kupić sprężarkę. 200 zł mnie zadowala pod warunkiem, że wszytsko jest ok z ta sprężarką i nie padnie mi po tygodniu działania.
Pozdrawiam Mariusz |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-15 10:20:05 ok ...
prócz pepe cześci do omy ma jeszcze mariosomegos , obydwaj to dobre i uczciwe chłopy tak więc juz wszystko wiesz
narazie a i obydwaj mają dobre ceny |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2006-07-15 20:42:31 używana to używana. niby sprawna ale olej już z niej się wylewa, gaz też ulatnia. kilka dni pochodzi i od nowa robota
zregenerowana sprężarka ze sprawdzeniem szczeloności i wydajności to wydatek u mnie 400 zł. polecam się . Priv albo gg
|
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | 2007-05-15 20:27:49 Witam!
Nadejszly cieplejsze dni i problem powraca.. rok temu sprezarka strasznie mi popiskiwala ale klimowala w tym roku cisza ale nie klimuje, pojechalem wiec na serwis sprawdzili szczelnosc ok czynnik jest wiec wyjeli sprezarke i sie okazalo ze sprezarka sie zajechala dziala ale nic nie tloczy i teraz nasuwa sie pytanie czy regenerowac stara czy to sie w ogole oplaca bo w serwisie mi odradzili ale wiadomo jak to w serwisie a za nowa mi powiedzieli 750netto czy to duzo? Sprezarka mialem firmy DENSO orientuje sie ktos czy to sa oryginalnie montowane czy juz ktos zmienial . |
Klaus10 LOB NET MEMBER Omega B kombi Lublin | 2007-05-15 20:55:36 W tamtym roku w lato kupiłem taką sprężareczkę u Mariosa,
chłopaki na miejscu mi ja zamontowali ,wszystko działa bez zarzutów ,prawie cały czas jazda na klimie w zimę też bardzo często chodziła, a koszt? za tą cenę na pewno nie bawiłbym się w regenerowanie |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | 2007-05-15 21:07:30 No wlasnie a jaki koszt jest regeneracji a jaki uzywki bo nowa znalazlem juz za 600zl |
therman Omega B Caravan+ A s ... kalisz | 2007-07-05 10:14:47 A ile powinna dawać ciśnienia sprężarka w Omie B diesel kombi? |