[126] przerywa na zakretach? ocb

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mianowicie sprawa wyglada tak:
przy normalnej jezdzie jest wszystko wporzadku ale jak zaczne cos bokami latac odrazu zaczyna przerywac zazwyczaj przy skrecaniu na prawa strone :| na lewo czasem moze byc wina gaznika? czy cos innego ? ma kto jakies pomysly ?

Szymon wstydziłbyś się!! Trzeba uważniej czytac forum , a o magicznej uszczelce nieprzelewce to się zapomniało ?

nie
ale to troche dziwne mi sie wydaje ze do tej pory jakos innaczej nie jezzdzilem i sie nic nie dzialo a nagle zaczelo wiec wiesz...

Cytat:
2006-07-13 22:35:29, SzymonX pisze:
nie ale to troche dziwne mi sie wydaje ze do tej pory jakos innaczej nie jezzdzilem i sie nic nie dzialo a nagle zaczelo wiec wiesz...

jak dla mnie to winna jest prawa klamka!!Spytaj bartka on się zna na tym

wyjebuj jak zobaczysz to bedziesz widzial ze juz ladna jest

u mnie też ostatnio taki objaw się ujawnił... wcześniej nic nie było i najostrzejsze nawroty straszne nie były, a po czyszczeniu i regulacji gaźnika jakieś 2 tygodnie temu przy braniu ostrzejszego zakrętu w lewo i niekiedy w prawo, przerywa. Teraz będe musiał jeszcze raz gaźnior ściągnąć, zrobić nieprzelewke, poskładać, wyregulować i zobaczymy jak będzie śmigał.

[ wiadomość edytowana przez: York dnia 2006-07-13 23:09:14 ]

Ja bym stawiał na pływak w gaźniku... ale ja się tam nie znam

U mnie plywak dobry, nie przecieka itp, poziom paliwa w komorze ustawiony książkowo (tak jak wczesniej) a jednak problem występuje