Potrzebna pomoc w Poznaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie - potrzebuje szybkiej pomocy w Poznaniu. Sprawa polega na tym, ze okolo godziny 15 do Poznania przyjedzie czlowiek, ktory przywiezie atermiczne szyby do malucha. Trzeba byloby sie z nim spotkac (moze podjechac we wskazane miejsce) a nastepnie o godzinie 23 zawiezc szybki na dworzec autobusowy i dac kierowcy autobusu jadacego do Krakowa. Kierowca utobusu to znajomy i o sprawie juz wie, wiec nie bedzie zadnego problemu. Kasy za to nie bierze.
Aha - szybki sa dla Kraja i to w jego imieniu pisze ta prosbe. Jakby ktos mogl pomoc to bede wdzieczny. Najlepiej wyslac Krajowi z sieci smsa, ze swoim numerem telefonu to zadzwoni i dogada szczegoly. Telefon do Kraja 604186149.
Z gory dzieki.

Mogę pomóc. Te szyby się do malucha zmieszczą jakoś no nie?

edit:
Szyb nie będzie dzisiaj, tylko prawdopodobnie w poniedziałek, a wtedy mnie nie ma w P-niu. Może ktoś inny będzie mógł.

[ wiadomość edytowana przez: janas81 dnia 2006-07-14 13:33:35 ]

jak sie dowiem do której pracuje w poniedziałek to moge to zorganizować, a będę wiedzieć w niedziele wieczorem więc jak by nikogo nie było to skontaktuje sie z Krajem

ja mogę ew odebrać te szybki w poniedziałek ale tak około 12 bede dopiero wolny

Cytat:
2006-07-15 14:47:39, owz pisze:
ja mogę ew odebrać te szybki w poniedziałek ale tak około 12 bede dopiero wolny

ja w poniedziałek nie dam chyba rady. Jakis Sk^^^ stuknął mi samochód i w PZU będe walczył o swoje nie spisał mi wszyskich danych i jeszcze zwiał jak zaczełem niebieskich wzywac:/