Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kimsi_3 HF MEMBER Hyundai GK FZ Coupe ... Świdnica | 2006-07-16 11:38:29 a jak ktos ma przejechane 200tys na jednym katalizatorze?? ja mam ten sam problem, chce wyrzucic go ale nie wiem jak auto bedzie sie zachowywalo...
mimo takieg przebiegu nie zauwazylam,zeby auto stracilo swoja moc... pytalam sie juz wielu osob co zrobic, czy wyrzucic czy nie... zdania sa podzielone na ten temat. martwi mnie jedna sprawa - sonda lambda... czy jest przed katalizatorem czy za... i jak ona sie zachowa.... jaki wplyw na nia bedzie mialo usuniecie katalizatora... wiem,ze z przegladem niema problemu, bynajmniej ja nie bede miala.... ale nie wiem kogo sie poradzic odnosnie katalizatora.... bo kazdy mowi cos innego ps. strumienice juz mam zalozona ![]() [ wiadomość edytowana przez: kimsi_3 dnia 2006-07-16 11:39:27 ] |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2006-07-16 22:30:50 Co do magnetyzerow przeczytaj watek MAKSOR w dziale bodajze TUNING. |
![]() mAkArOn HF MEMBER Landryna 1.8 GT 93' Białystok | 2006-07-17 16:10:11 Ja wycielem kata po 140 tys i zaluje ze niezrobilem tego wczesniej, zero problemow z sada(u mnie) |