| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2006-07-15 10:28:42 Miejsce na podnośnik w caravanie chyba wiesz gdzie jest?
Kostka jest podpięta do nadwozia w górnej cześci owej wnęki, nad lewa kratką wylotu powietrza. No chyba. że jest odczepiona i dynda sobie swobodnie |
CMX19 Omega B MV6 & 2.5TD Łańcut / Żołynia | 2006-07-15 14:19:34 sory, ze pisze tutaj, ale nie bede rozpoczynał nowego wątku bo to dotyczy haka :> otoz mam (chyba) oryginalnie zamontowany hak do swojego kombi jest ściągany na kluczyk kiedyś probowałem go ściągnąc wciskałem ten guzik co jest z boku i przekręcałem kluczykiem jak w instrukcji jednak guzik wogole nie chcial się wcisnąc wiec go wbiłem młotkiem i poszedł i do tej pory nie wyskoczył a haka zdjąc nadal nie moge w instrukcji jest napisane, ze nie mozna ciagnąc przyczepy jak jest te zabezpiecznie wcisnięte jednak juz pare razy była ciagnięta przyczepa waząca ponad 1000kg a nawet darłem ją na hamulcu ręcznym przyczepy koła suneły, a hakowi nic nie było i mam teraz takie pytanie czy z tym wcisnietym guzikiem nie odczepi mi się kiedyś hak podczas holowania przyczepy? aa i jeszcze jedno hak nie chciał zejśc poniewaz wkładka zamka ma wywalone połowe ząbków dlatego sie chyba to nie otwarło byłem z tym u goscia co robi zamki i dorabia kluczyki nie potrafił tego narpawic i nie miał takiej małej wkładki... moze ktoś z Was wie gdzie można takie dostac? |
![]() chevy01 Omega Caravan Poznań | 2006-07-15 23:08:15 ja mam orginalnie zalozony hak brink czy blink (nie pamietam).
po.1 owszem, wpieli sie po lewej stronie, ale tak jakos w kable (nie bylo zadnej kostki). po2 ja z kolei nie moge do konca wepchnac tego halka, tak aby ta srebrna dzwigienka po prawej sie do konca zatrzasnela |